Controleer jouw woning in Apeldoorn op asbest

Woon je in Apeldoorn in een huis dat tussen 1945 en de jaren ’80 van de vorige eeuw is gebouwd? Dan is het mogelijk dat er voor het bouwen van de woning asbest is gebruikt. Asbest was namelijk in die tijd een populair bouwmateriaal, omdat het veelzijdig, sterk, slijtvast, isolerend, brandwerend en, misschien nog wel het belangrijkste, goedkoop was. Maar dit is natuurlijk ontzettend schadelijk voor jouw gezondheid. Daarom is het belangrijk dat je jouw woning in Apeldoorn op asbest controleert. Of nog beter, dat je dit laat controleren door Veldhuis Asbestsanering. Wij vertellen je graag waarom je dit beter aan ons kunt overlaten en wat wij voor je kunnen doen als wij asbest in Apeldoorn aantreffen.

Het gevaar van asbest

Asbest is dus ontzettend schadelijk voor de gezondheid. Daarom is het gebruik van asbest in 1993 officieel verboden. Mocht je een woning in Apeldoorn hebben waar wel asbest in zit, dan dien je hier dan ook heel voorzichtig mee om te gaan. Want zodra asbest beschadigt, komen er levensgevaarlijke stoffen vrij. En dat kan diverse asbestgerelateerde ziektes zorgen, zoals longkanker, asbestpleuritis, fibrose, pleuraverdikking en asbestose tot gevolg hebben. Dit wil je natuurlijk liever voorkomen.

Asbestsanering Epe

Hoe wij asbest verwijderen

Asbest in Apeldoorn verwijderen wij aan de hand van 5 stappen.

  1. We beginnen met een inventarisatie asbestsanering. Hierin stellen we vast welke soort asbest het is, in welke hoeveelheid het asbest aanwezig is en op welke locatie het asbest zit. Vervolgens bekijken we wat de beste werkwijze voor het verwijderen van het asbest is en in welke risicoklasse dit valt.
  2. Bij de gemeente dienen we een sloopmelding in.
  3. We verwijderen alle asbest. Dit doen we professioneel en veilig.
  4. Alle asbesthoudende materialen worden veilig afgevoerd.
  5. Je ontvangt van een onafhankelijk geaccrediteerd inspectie laboratorium een vrijgavecertificaat. Je bent vrij om zelf een laboratorium uit te kiezen.

Asbest in Apeldoorn verwijderen door Veldhuis Asbestsanering

Asbest moet zo snel mogelijk verwijderd worden. Tref je asbest in Apeldoorn aan? Laat dit dan direct aan ons weten. Op een veilige manier verwijderen wij asbest, asbestbesmet materiaal en asbesthoudende producten. Vervolgens kunnen wij het asbest saneren volgens de geldende wet- en regelgeving van de overheid.

Asbest.verwijderen Veldhuis asbestsanering

Meer weten?

Wil je asbest laten verwijderen bij jouw woning in Apeldoorn? Of bij jouw bedrijf? En wil je dat dit professioneel, snel en vooral ook veilig gebeurt? Veldhuis Asbestsanering staat voor je klaar! Maak een afspraak met ons en wij lossen het voor je op. Heb je vragen? Of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 06 – 13 54 36 37, een e-mail te sturen naar info@veldhuisasbestsanering.nl of een bericht voor ons achter te laten via het contactformulier.