Over ons

Veldhuis Asbestsanering is werkzaam voor particulieren, aannemers, woningbouwverenigingen, onroerend goed- en vastgoedmaatschappijen. Naast de reguliere asbest-werkzaamheden, is Veldhuis Asbestsanering in staat om bij calamiteiten, snel voor een oplossing te zorgen.

Veldhuis Asbestsanering levert een totaaloplossing voor uw asbestprobleem. Van het opstellen van een asbestinventarisatierapport en het aanvragen van een sloopmelding tot verwijdering van de asbest golfplaten en vervolgens eventueel het plaatsen van een nieuw dak. Dit alles volgens de huidige regelgeving (Arboregeling artikel 4.27 en 4.28).

Over Ons Veldhuis Asbestsanering

Het verwijderen van asbest saneren omvatten kosten voor: inventarisatie, verwijdering, verwerking en afvoer. Voor een correcte kostenberekening, moeten alle factoren worden meegnomen. Door verschillende omstandigheden is het niet mogelijk om een standaardprijs af te geven. Voor iedere klus maken wij een offerte op maat! Veldhuis Asbestsanering stelt vrijblijvend en snel een offerte op voor de asbestsanering. Voor het aanvragen van een offerte kunt u terecht op onze contactpagina.

De garanties van Veldhuis Asbestssanering

Het verwijderen van asbest moet door middel van vastgestelde veiligheidsmaatregelen plaatsvinden. Door onze professionaliteit en kennis, staan wij garant voor de best mogelijke dienstverlening, waarbij de focus op veiligheid ligt. Wij garanderen dan ook:

  • Veiligheid
  • Kwaliteit
  • Heldere communicatie

Veldhuis Asbestsanering is een SCA-gecertificeerd bedrijf (Arboregeling artikel 4.27 en 4.28)  voor het verwijderen van asbest, asbestbesmet materiaal en asbesthoudende producten. Wij zijn gevestigd in Emst, een dorp tussen Apeldoorn en Zwolle. Van hieruit verzorgen wij de verwijdering van asbest door geheel Nederland.

Veldhuis asbestsanering b.v. verzorgt tevens sanering op minder toegankelijke plaatsen zoals kelders en kruipruimten.
Op bovenstaande foto ziet u het verwijderen/ vervangen van asbesthoudende riolering.

Asbest

Heldere Communicatie

Door de vakkennis die we in huis hebben zijn we in staat om op snelle en flexibele wijze om te gaan met verschillende situaties. Deze kennis en onze ervaring delen wij natuurlijk graag met je, en dan met name in die situaties die voor jou van toepassing zijn. Op deze manier houden wij je goed op de hoogte van de relevante informatie en alle fases die in het saneringsproces worden doorlopen. Mocht je nu vragen hebben, dan kun je gerust contact opnemen met Veldhuis Asbestsanering B.V., wij voorzien je graag van deskundig advies!