Asbest saneren: professioneel en veilig bij Veldhuis Asbestsanering

Asbest saneren moet veilig en deskundig gebeuren, omdat het een gevaarlijke stof is. Daarom is het verstandig om een asbestsanering te laten uitvoeren door een professioneel bedrijf. Veldhuis Asbestsanering is dat professionele bedrijf dat u hiervoor kunt inschakelen.
Heb je in je woning, kantoor of industriepand asbest aangetroffen? Ga daar dan sowieso zeer voorzichtig mee om en laat het zoveel mogelijk intact. Vervolgens is asbestsanering het eerste wat je daarna moet laten doen. Wij zijn het gespecialiseerde asbestsanering bedrijf voor particulieren en bedrijven. Wij saneren op een veilige manier asbest, asbestbesmet materiaal en andere asbesthoudende producten. Asbestsanering voeren wij uit volgens de geldende wet- en regelgeving van de overheid. Daarom beschikken wij ook over het Procescertificaat Asbestverwijdering. Op deze pagina vertellen we je meer over asbest saneren door Veldhuis Asbestsanering. Je kunt voor meer informatie over asbestsanering ook direct contact met ons opnemen.

Waarom professioneel asbest saneren?

Tussen 1945 en de jaren tachtig van de vorige eeuw werd in veel gebouwen, woningen en installaties asbest als bouwmateriaal gebruikt voor veel toepassingen, zowel binnen, als buiten. Asbest werd ook als dakbedekking gebruikt, omdat het een veelzijdig, sterk, slijtvast, isolerend, brandwerend en goedkoop materiaal was. Maar toen bleek dat asbestvezels zeer schadelijk zijn voor de gezondheid, werd het gebruik hiervan in 1993 officieel verboden. Heeft u asbest in uw woning, kantoor, of fabriekspand gevonden? Schakel daarvoor ons asbestbedrijf in voor het professioneel asbest saneren.

Asbest Saneren

Hoe werkt asbest verwijderen?

Asbestsanering: hoe doen wij dat?

  • We doen een inventarisatie asbestsanering: welke soort asbest is het, in welke hoeveelheid is het aanwezig en op welke locatie? Vervolgens bekijken we de beste werkwijze voor het verwijderen van het asbest en in welke risicoklasse deze sanering valt
  • Bij je gemeente dienen we een sloopmelding in
  • We verwijderen alle asbest
  • We voeren de asbesthoudende materialen veilig af
  • Je ontvangt een vrijgavecertificaat van een onafhankelijk geaccrediteerd inspectie laboratorium. Zo’n laboratorium kun je zelf uitkiezen.

Kosten voor asbest saneren

De kosten voor asbest sanering zijn altijd gebaseerd op onderstaande factoren:

  • De soort asbest
  • De hoeveelheid asbest
  • De omvang van de werkruimte

Hoe meer asbest in je pand aanwezig is, hoe meer werk, hoe hoger dus de kosten voor asbest saneren. Je kunt ons overigens ook alleen inschakelen voor het laten doen van een asbestinventarisatie.

Asbest.verwijderen Veldhuis asbestsanering

Afspraak maken voor asbest saneren

Wil je veilig, professioneel en snel asbest saneren bij je woning of je bedrijf? Of wil je meer weten over de werkwijze bij asbestsanering door ons asbestbedrijf? Maak dan een afspraak met Veldhuis Asbestsanering via telefoonnummer 06 135 43 637 of stuur een mail naar info@veldhuisasbestsanering.nl.