Asbest verwijderen in Apeldoorn in 5 stappen

Ben jij de trotse eigenaar van een huis in Apeldoorn dat tussen de 1945 en de jaren ’80 van de vorige eeuw gebouwd is? Dan is het belangrijk dat je weet dat er mogelijk gebruik is gemaakt van asbest bij het bouwen van jouw woning. In deze tijd was asbest namelijk een heel populair bouwmateriaal, omdat het veelzijdig, slijtvast, isolerend, brandwerend en goedkoop was. Nu weten we dat asbest schadelijk is voor onze gezondheid. Dus mocht je asbest in jouw woning hebben, dan is het belangrijk dat je de asbest laat verwijderen in Apeldoorn. Veldhuis Asbestsanering doet dit in 5 stappen. We vertellen je hier graag meer over.

Waarom asbest verwijderen in Apeldoorn belangrijk is

Omdat asbest zo schadelijk is voor de gezondheid, is het gebruik van asbest sinds 1993 officieel verboden. Mocht jouw woning voor 1993 gebouwd zijn, dan kan het wel zijn dat hiervoor nog asbest gebruikt is. Heb je asbest in Apeldoorn? Dan is het verstandig om dit zo snel mogelijk te laten verwijderen. Doe dit liever niet zelf. Als je namelijk niet voorzichtig met het asbest omgaat, kan het asbest beschadigen. Er komen dan levensgevaarlijke stoffen vrij die voor diverse asbestgerelateerde ziektes kunnen zorgen. Denk hierbij aan longkanker, asbestpleuritis, fibrose, pleuraverdikking en asbestose. Laat het asbest verwijderen in Apeldoorn daarom over aan Veldhuis Asbestsanering.

Asbestsanering Epe

De 5 stappen

Asbest verwijderen wij in Apeldoorn in 5 stappen.

    1. Allereerst doen we een inventarisatie asbestsanering. Tijdens deze stap stellen we vast welke soort asbest je in Apeldoorn hebt, in welke hoeveelheid het aanwezig is en op welke locatie het zit. We bepalen aan de hand van deze informatie wat de beste werkwijze voor het verwijderen van het asbest is en in welke risicoklasse dit valt.
    2. Vervolgens dienen we een sloopmelding in bij de gemeente.
    3. We kunnen aan de slag met het verwijderen van alle asbest.
    4. Alle asbesthoudende materialen voeren we veilig af.
    5. Tot slot ontvang je een vrijgavecertificaat van een onafhankelijk geaccrediteerd inspectie laboratorium dat je zelf uitkiest.

Contact met Veldhuis Asbestsanering voor meer informatie

Nadat we het asbest veilig hebben kunnen verwijderen in Apeldoorn, kun je weer met een gerust hart in jouw mooie woning leven. Maak daarom direct een afspraak met ons om zo snel mogelijk van het asbest af te komen. Wij werken niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Heb je vragen? Of wil je meer weten over het verwijderen van asbest? Bel naar 06 – 13 54 36 37, stuur een e-mail naar info@veldhuisasbestsanering.nl of laat een bericht achter via het contactformulier.