Veldhuis Asbestsanering: veilig asbest verwijderen

Voor deskundig en veilig asbest verwijderen kun je terecht bij de specialisten van asbestbedrijf Veldhuis Asbestsanering. Heb je in je woning, kantoor of industriepand asbest aangetroffen? Ga daar dan altijd zeer voorzichtig mee om. Het is overigens het verstandigst om het asbest in of op je pand zo snel mogelijk weg te laten halen. Wij zijn het gespecialiseerde bedrijf voor zowel particulieren als bedrijven. Wij verwijderen asbest, asbestbesmet materiaal en asbesthoudende producten op een veilige manier. Dat doen we in binnenruimtes, in de buitenlucht en ook op zeer moeilijk toegankelijke plekken, zoals in kelders en kruipruimtes. Dit alles doen wij volgens de algemeen geldende wet- en regelgeving van de overheid. Hiervoor beschikken wij ook over het Procescertificaat Asbestverwijdering. Op deze pagina vertellen we je meer over asbest verwijderen door Veldhuis Asbestsanering. Je kunt voor meer informatie uiteraard ook direct contact met ons opnemen via de contactgegevens onderaan deze pagina.

Waarom professioneel asbest verwijderen?

Waarom het professioneel laten verwijderen van asbest zo dringend nodig? Vanaf 1945 tot in de jaren tachtig van de vorige eeuw werd asbest veel gebruikt als bouwmateriaal in gebouwen, woningen en installaties. Asbest was populair omdat het oersterk, slijtvast, isolerend, brandwerend en bovendien goedkoop was. Het werd daarom ook jarenlang gezien als het ideale onverwoestbare product voor toepassing in de bouw en de industrie. Inmiddels weet iedereen dat asbestvezels een groot gevaar vormen voor de volksgezondheid; het inademen ervan kan zeer schadelijk kan zijn. Daarom heeft de overheid het gebruik van asbest in 1993 officieel verboden. Kom je in je woning of bedrijf asbest tegen? Neem dan geen onnodig gezondheidsrisico en laat het verwijderen door Veldhuis Asbestsanering.

Asbest Verwijderen

Hoe werkt veilig asbest verwijderen?

De risico’s voor de gezondheid mag je bij asbestsanering niet onderschatten. Asbest verwijderen moet dan ook gebeuren volgens de geldende wet- en regelgeving. In bijna alle gevallen is het verplicht om het verwijderen van asbest te laten verzorgen door een erkend asbestbedrijf. Hoe gaan wij als professioneel asbestbedrijf te werk?

 • We doen een inventarisatie asbestsanering: welke soort asbest is het, in welke hoeveelheid is het aanwezig en op welke locatie? Vervolgens bekijken we de beste werkwijze voor het verwijderen van het asbest en in welke risicoklasse deze sanering valt
 • Bij je gemeente dienen we een sloopmelding in
 • We verwijderen alle asbest
 • We voeren de asbesthoudende materialen veilig af
 • Je ontvangt een vrijgavecertificaat van een onafhankelijk geaccrediteerd inspectie laboratorium. Zo’n laboratorium kun je zelf uitkiezen. Wij kunnen je daarbij helpen

Wat bepaalt de kosten voor asbestsanering?

De kosten voor asbest verwijderen bestaat uit de totale kosten voor inventarisatie, het weghalen, verwerken en afvoeren van de asbesthoudende materialen. Voor een juiste kostenberekening, moeten dan ook alle factoren meegenomen worden die hierin een rol spelen. Bovendien zijn een aantal zaken per klus weer anders:

 • De grootte van de ruimte
 • De hoeveelheid asbest
 • Het type asbest

Het geven van een standaardbedrag voor de kosten van asbest verwijderen is op deze pagina dus niet te geven. Voor iedere klus maken wij een offerte op maat, zodat je vooraf weet met welke kosten je rekening moet houden. Veldhuis Asbestsanering stelt vrijblijvend en snel een offerte voor je op voor asbestsanering.

Asbest.verwijderen Veldhuis asbestsanering

Opbouw van de kosten voor asbestsanering

Hoe zijn de kosten voor asbest verwijderen dan opgebouwd? Wij geven je graag inzicht in de samenstelling van de kosten voor asbestverwijdering door een professioneel bedrijf. Die worden bepaald door onderstaande factoren:

 • onderzoek naar de plaatsen waar het asbest precies zit;
 • beschermingsmiddelen voor de werknemers;
 • zorgvuldige verwijdering, vaak onder belastende omstandigheden voor de werknemers;
 • technieken die we moeten toepassen om verontreiniging van het milieu met asbestvezels te voorkomen;
 • kosten van verpakking en opslag van asbesthoudend afval;
 • transport van het asbesthoudende materiaal;;
 • stortkosten;
 • opleidingskosten voor de werknemers;

Wij adviseren je om altijd meerdere offertes aan te vragen bij gespecialiseerde bedrijven in asbestsanering. Zo voorkom je dat je onnodig veel betaalt voor asbest verwijderen. Bovendien weet je zo ook waarvoor je precies betaalt. In het algemeen geldt bij asbestsanering wel altijd: hoe meer asbest in het pand aanwezig is, hoe meer werk, hoe hoger dus de kosten voor asbest saneren. Je kunt ons overigens ook alleen inschakelen voor het laten doen van een asbestinventarisatie.

Heldere garantie van Veldhuis Asbestsanering

Met onze professionaliteit, vakkennis en veilige werkwijze voor jou en onszelf, staan wij garant voor de best mogelijke dienstverlening op het gebied van asbest verwijderen, Bij ons kun je altijd rekenen op:

 • Veiligheid
 • Kwaliteit
 • Heldere communicatie

Direct contact opnemen voor asbestsanering

Voor veilig, professioneel en snel asbest verwijderen bij je woning of bedrijf, kun je gerust contact met ons opnemen. Dat geldt uiteraard ook als je graag meer informatie ontvangt over onze werkwijze of het onderwerp asbestsanering in het algemeen. Maak daarvoor een afspraak met Veldhuis Asbestsanering via telefoonnummer 06 – 13 54 36 37 of stuur een mail naar info@veldhuisasbestsanering.nl.