Veldhuis Asbestsanering: professioneel en vakkundig asbestbedrijf

Professionele asbestsanering kun je het beste laten uitvoeren door een gerenommeerd asbestbedrijf. Veldhuis Asbestsanering is dan het gespecialiseerde asbestbedrijf dat je kan helpen met het veilig verwijderen van asbesthoudende materialen. Heb je in je woning, kantoor of fabriekspand asbest aangetroffen? Als vakbekwaam asbestbedrijf met gespecialiseerde medewerkers verwijderen wij asbest, asbestbesmet materiaal en asbesthoudende producten bij zowel particulieren als bedrijven. Dat doen we in binnenruimtes, buitenruimtes en op moeilijk toegankelijke plekken, waaronder kruipruimtes. Asbest verwijderen doen wij volgens de geldende wet- en regelgeving van de overheid. Dat is ook waarom wij beschikken over het Procescertificaat Asbestverwijdering. Hieronder lees je meer over asbestsanering door Veldhuis Asbestsanering. Wil je direct meer weten over ons asbestbedrijf? Neem dan meteen contact met ons op via onderstaande gegevens.

Waarom professioneel asbestbedrijf inschakelen?

Tussen 1945 en de jaren tachtig van de vorige eeuw werd in veel gebouwen, woningen en installaties asbest gebruikt. Dat deed men zowel binnen als buiten. Het werd veel als dakbedekking gebruikt, omdat asbest een veelzijdig, sterk, slijtvast, isolerend, brandwerend en goedkoop materiaal was. Maar de asbestvezels bleken zeer schadelijk te zijn voor de gezondheid. Het gebruik van asbest is daarom officieel verboden sinds 1993. Heb je asbest in je woning, kantoor, of fabriekspand? Schakel dan snel ons asbestbedrijf in voor het professioneel laten verwijderen van het asbest.

asbestbedrijf

Hoe gaat asbest saneren in zijn werk?

Voor het verwijderen van asbest gaan wij als asbestbedrijf op de volgende manier te werk:

  • We doen een inventarisatie asbestsanering: welke soort asbest is het, in welke hoeveelheid en op welke locatie? Vervolgens bekijken we de beste werkwijze voor het verwijderen van het asbest en in welke risicoklasse deze sanering valt
  • Bij je gemeente dienen we een sloopmelding in
  • We verwijderen alle asbest
  • We voeren de asbesthoudende materialen veilig af
  • Je ontvangt een vrijgavecertificaat van een onafhankelijk geaccrediteerd inspectie laboratorium. Zo’n inspectie laboratorium kun je zelf uitkiezen.

Kosten voor asbestsanering

De prijs voor asbestsanering die wij als asbestbedrijf rekenen, wordt grotendeels bepaald door:

  • De soort asbest
  • De hoeveelheid asbest
  • De omvang van de werkruimte

Hoe meer asbest in je pand, hoe groter de klus, hoe hoger de kosten voor de asbestsanering. Je kunt ons overigens ook alleen inschakelen voor een asbestinventarisatie.

Asbest.verwijderen Veldhuis asbestsanering

Afspraak maken met asbestbedrijf Veldhuis Asbestsanering

Wil je veilig en snel asbest laten verwijderen bij je woning of bedrijf? Neem dan direct contact op met Veldhuis Asbestsanering. Dat kun je ook doen als je meer weten over de werkwijze van ons asbestbedrijf. Bel ons via telefoonnummer 06 – 13 54 36 37 of stuur een mail naar info@veldhuisasbestsanering.nl.