Veldhuis Asbestsanering: professioneel en veilig asbest verwijderen

Professionele en veilige sanering van asbest in Almelo kun je laten uitvoeren door de specialisten van asbestbedrijf Veldhuis Asbestsanering. Ben je in je woning, kantoor of fabriekspand in Almelo asbest tegengekomen? Wees daar dan zeer voorzichtig mee! Wat je het beste kunt doen, is de asbest laten verwijderen. Dan ben je van het probleem verlost. Als gespecialiseerd asbestbedrijf voor particulieren en bedrijven verwijderen wij alle asbest, asbestbesmet materiaal en asbesthoudende producten. Dat doen we binnen en buiten, en ook op minder goed bereikbare plekken, zoals kruipruimtes. Asbest verwijderen doen onze specialisten volgens de geldende wet- en regelgeving van de overheid. Wij beschikken daarom ook over het Procescertificaat Asbestverwijdering. Lees verder voor meer informatie over asbestsanering in Almelo door Veldhuis Asbestsanering. Je kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen via de onderstaande gegevens.

Reden van asbest verwijderen

Tussen 1945 en de jaren tachtig van de vorige eeuw werd in veel gebouwen, woningen en installaties asbest gebruikt. Ook als dakbedekking. Asbest bleek een veelzijdig, sterk, slijtvast, isolerend, brandwerend en goedkoop materiaal. Maar men kwam erachter dat asbestvezels zeer schadelijk zijn voor de gezondheid. Daarom mag asbest sinds 1993 niet meer gebruikt worden. Heb je in Almelo asbest in je woning, kantoor, of fabriekspand gevonden? Schakel dan ons asbestbedrijf in voor het professioneel laten verwijderen van asbest.

Asbestsanering Almelo

Hoe werkt asbest verwijderen?

Asbest saneren in Almelo werkt als volgt:

  • We doen een inventarisatie asbestsanering: welke soort asbest is het, in welke hoeveelheid is het aanwezig en op welke locatie? Vervolgens bekijken we de beste werkwijze voor het verwijderen van het asbest en in welke risicoklasse deze sanering valt
  • Bij je gemeente dienen we een sloopmelding in
  • We verwijderen alle asbest
  • We voeren de asbesthoudende materialen veilig af
  • Je krijgt ten slotte een vrijgavecertificaat van een onafhankelijk geaccrediteerd inspectie laboratorium. Zo’n onafhankelijk laboratorium kun je zelf uitkiezen.

Kosten voor asbestsanering Almelo

De kosten voor asbestsanering zijn een optelsom van onderstaande factoren:

  • De soort asbest
  • De hoeveelheid asbest
  • De omvang van de werkruimte

Hoe meer asbest in je pand, hoe meer werk het verwijderen is, hoe hoger dus de kosten voor asbestsanering. Je kunt ons overigens ook alleen inschakelen voor het laten doen van een asbestinventarisatie.

Asbest.verwijderen Veldhuis asbestsanering

Afspraak maken voor asbest saneren

Wil je veilig, professioneel en snel asbest verwijderen bij je woning of bedrijf in Almelo? Of wil je meer weten over de werkwijze van ons asbestbedrijf? Maak dan gerust een afspraak met Veldhuis Asbestsanering via telefoonnummer 06 – 13 54 36 37 of stuur een mail naar info@veldhuisasbestsanering.nl.