Veldhuis Asbestsanering: professioneel en veilig asbest verwijderen

Wil je in Almere asbest laten saneren bij je woning, kantoor of fabriekspand? Veldhuis Asbestsanering is het bedrijf dat je dan kunt inschakelen voor het laten verwijderen van asbest, asbestbesmet materiaal en asbesthoudende producten. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht. Als asbestverwijderingsbedrijf zorgen onze medewerkers voor een veilige en professionele asbestsanering, zoals dat wettelijk verplicht is. Wij zijn geregistreerd bij Ascert, de beheerstichting voor de certificatieregelingen in dit werkveld. Je mag voor asbest saneren in Almere van ons een totaaloplossing verwachten. Dat houdt in het opstellen van een asbestinventarisatierapport, het aanvragen van een sloopmelding bij de gemeente en het verwijderen van het asbest of de asbestdelen. Asbest saneren doen wij zowel binnen als buiten en op moeilijk toegankelijke locaties, bijvoorbeeld kruipruimtes. Lees hieronder meer over het veilig verwijderen van asbest in Almere door Veldhuis Asbestsanering. Je kunt ook direct contact met ons opnemen.

Waarom asbest verwijderen in Almere?

Tussen 1945 en de jaren tachtig van de vorige eeuw is in veel gebouwen, woningen en installaties asbest als bouwmateriaal gebruikt. Asbest heeft handige eigenschappen: het is oersterk, slijtvast, isolerend, brandwerend én goedkoop. Wat men toen niet wist, maar nu wel, is dat asbest een gevaar oplevert voor de gezondheid. Asbest mag om die reden al sinds 1993 niet meer gebruikt worden in of op gebouwen. Kom je in Almere dus asbest tegen in je woning, kantoor, fabriek of buiten op het dak? Dan adviseren wij om snel contact met ons op te nemen voor een snelle en professionele asbestverwijdering.

Asbestsanering Almere

Asbest saneren, hoe gaat dat?

Voor asbest saneren in Almere gaan wij als volgt te werk:

  • Wij doen een inventarisatie asbestsanering: welke soort asbest is het, in welke hoeveelheden en op welke locatie? Daarna bepalen we de werkwijze voor verwijderen van het asbest en in welke risicoklasse de sanering valt
  • We dienen bij de gemeente Almere een sloopmelding in
  • Wij verwijderen het asbest op het afgesproken tijdstip
  • We voeren de asbesthoudende materialen veilig af
  • Je ontvangt een vrijgavecertificaat van een onafhankelijk geaccrediteerd inspectie laboratorium. Dit kun je zelf kiezen.

Wat kost asbestsanering in Almere

De kosten voor asbestsanering in Almere zijn afhankelijk van onderstaande factoren:

  • Het type asbest
  • De hoeveelheid asbest
  • De omvang van de werkruimte

Bij professioneel saneren van asbest geldt altijd: hoe meer asbest, hoe groter de klus, hoe hoger de kosten. Je kunt ons overigens ook alleen inschakelen voor een asbestinventarisatie.

Asbest.verwijderen Veldhuis asbestsanering

Direct afspraak maken voor asbestsanering

Wilt je op een veilige, vakkundige en snelle manier asbest laten verwijderen bij je woning of bedrijf in Almere? Of wil je meer weten over onze werkwijze bij asbest verwijderen? Neem dan contact op met Veldhuis Asbestsanering via telefoonnummer 06 – 13 54 36 37 of stuur een mail naar info@veldhuisasbestsanering.nl.