Veldhuis Asbestsanering: professioneel en veilig asbest verwijderen

Is bij je woning, kantoor of fabriekspand een asbestsanering nodig in Amersfoort? Bel dan snel met de specialisten van Veldhuis Asbestsanering. Bij ons kun je als particulier of bedrijf terecht voor het professioneel en veilig laten verwijderen van asbest, asbestbesmet materiaal en asbesthoudende producten. Wij doen dat zowel binnen als buiten en op moeilijk toegankelijk plekken, zoals kruipruimtes. De medewerkers van ons asbestverwijderingsbedrijf dragen zorg voor een veilige en professionele asbestsanering, zoals dat wettelijk omschreven staat. Ons bedrijf is geregistreerd bij Ascert, beheerstichting voor de certificatieregelingen in dit werkveld. Het saneren van asbest bieden wij aan als een totaaloplossing: wij stellen een asbestinventarisatierapport op, vragen een sloopmelding bij de gemeente aan en we verwijderen aansluitend het asbest of de asbestdelen. Lees hieronder meer over het asbestsanering in Amersfoort door Veldhuis Asbestsanering. Je kunt uiteraard ook direct contact met ons opnemen.

Waarom asbest verwijderen?

Veel gebouwen, woningen en installaties die in de periode tussen 1945 en de jaren tachtig van de vorige eeuw gebouwd zijn, bevatten asbest of asbestdelen, zowel binnen als op de daken. Asbest was heel praktisch in zijn toepassingsmogelijkheden: het is heel erg sterk, slijtvast, isolerend, brandwerend en vooral goedkoop. De slechte eigenschap, zo bleek later, is dat asbestvezels gevaarlijk zijn voor de volksgezondheid. En daarom mag asbest al sinds 1993 niet meer worden gebruikt in of op gebouwen. Heb je in Amersfoort dus asbest in je woning, kantoor, fabriek of op het dak ontdekt? Dan adviseren wij om direct contact met ons op te nemen voor het snel, professioneel en veilig verwijderen van asbest.

Asbestsanering Amersfoort

Hoe gaat asbest verwijderen in zijn werk?

Voor asbest saneren in Amersfoort gaan wij als volgt te werk:

  • Wij doen een inventarisatie asbestsanering: welke soort asbest is het, in welke hoeveelheden en op welke locatie? Daarna bepalen we de werkwijze voor het verwijderen van het asbest en in welke risicoklasse de sanering valt
  • Wij dienen bij de gemeente Amersfoort een sloopmelding in
  • We verwijderen het asbest op het afgesproken tijdstip
  • We voeren de asbesthoudende materialen veilig af
  • Je ontvangt aan het eind van het traject een vrijgavecertificaat van een onafhankelijk geaccrediteerd inspectie laboratorium. Dit lab kun je zelf kiezen.

Wat zijn de kosten voor asbestsanering

De prijs die je betaalt voor asbestsanering in Amersfoort hangt af van de volgende factoren:

  • Het soort asbest
  • De hoeveelheid asbest
  • De omvang van de werkruimte

Bij veilig en professioneel saneren van asbest geldt altijd: hoe meer asbest, hoe groter de klus, hoe meer kosten. Je kunt ons overigens ook alleen inschakelen voor een asbestinventarisatie.

Asbest.verwijderen Veldhuis asbestsanering

Direct een afspraak maken voor asbest saneren

Wil je zo veilig, professioneel en snel mogelijk asbest laten verwijderen bij je woning of bedrijf in Amersfoort? Of wil je meer weten over onze werkwijze bij asbest verwijderen? Neem dan contact op met Veldhuis Asbestsanering via telefoonnummer 06 – 13 54 36 37 of stuur een mail naar info@veldhuisasbestsanering.nl.