Veldhuis Asbestsanering: professioneel en veilig asbest verwijderen

Heb je bij jouw woning of bedrijf in Apeldoorn asbest dat verwijderd moet worden? Met Veldhuis Asbestsanering schakel je als particulier of bedrijf een gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf in voor veilige en professionele asbestsanering. Met onze werkwijze weet je zeker dat het asbest verwijderd wordt zoals dat volgens de wet- en regelgeving vereist is. Wij zijn geregistreerd bij Ascert, de beheerstichting voor de certificatieregelingen in dit werkveld. Veldhuis Asbestsanering levert een totaaloplossing voor je asbestprobleem in Apeldoorn. Van het opstellen van een asbestinventarisatierapport en het aanvragen van een sloopmelding tot verwijdering van de asbest golfplaten en ten slotte eventueel het plaatsen van een nieuw dak. Onderstaand lees je meer over asbest verwijderen in Apeldoorn door Veldhuis Asbestsanering.

Waarom asbestsanering?

Vanaf 1945 tot in de jaren tachtig van de vorige eeuw werd asbest veelvuldig gebruikt in gebouwen, woningen en installaties vanwege zijn nuttige eigenschappen. Asbest is oersterk, slijtvast, isolerend, brandwerend en bovendien goedkoop. Het werd daarom ook jarenlang gezien als het ideale onverwoestbare product voor bouw en industrie. Inmiddels weten we dat asbestvezels een groot gevaar voor de volksgezondheid vormen en dat het inademen ervan van zeer schadelijk kan zijn. Daarom is het gebruik van asbest sinds 1993 officieel verboden. Kom je in jouw woning of bedrijf in Apeldoorn asbest tegen? Laat het dan verwijderen door Veldhuis Asbestsanering.

Asbestsanering Apeldoorn

Hoe werkt asbestsanering in Apeldoorn?

  • Wij doen een inventarisatie asbestsanering: om welke soort asbest gaat het, in welke hoeveelheid en op welke locatie? Wat wordt de werkwijze voor asbest verwijderen en in welke risicoklasse valt de sanering?
  • We dienen bij de gemeente een sloopmelding in
  • Wij verwijderen het asbest op de overeengekomen datum
  • We voeren de asbesthoudende materialen veilig af
  • Je ontvangt een vrijgavecertificaat van een onafhankelijk geaccrediteerd inspectie laboratorium

Kosten van asbestsanering in Apeldoorn

De kosten van asbestsanering in Apeldoorn zijn afhankelijk van een aantal factoren. Die prijs wordt bepaald door onder andere:

  • Het type asbest
  • De hoeveelheid asbest
  • De omvang van de werkruimte

In het algemeen geldt bij asbest verwijderen: hoe meer asbest, hoe groter de klus, hoe hoger de kosten. U kunt er ook voor kiezen om ons uitsluitend in te schakelen voor een asbestinventarisatie.

Asbest.verwijderen Veldhuis asbestsanering

Direct afspraak maken voor asbestsanering

Wil je asbest laten verwijderen bij jouw woning of bedrijf in Apeldoorn? Of kunnen wij je meer vertellen over de werkwijze bij asbest verwijderen? Neem daarvoor contact met ons op via telefoonnummer 06 – 13 54 36 37 of stuur een mail naar info@veldhuisasbestsanering.nl.