Veldhuis Asbestsanering: professioneel en veilig asbest verwijderen

Is er asbestsanering in Arnhem nodig bij je woning of bedrijfspand? Bedrijven en particulieren kunnen voor het vakkundig verwijderen van asbest dan het beste contact opnemen met de specialisten van Veldhuis Asbestsanering. Als gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf staan wij garant voor een veilige en professionele asbestsanering bij jou op locatie op de wettelijk voorgeschreven manier. Wij zijn geregistreerd bij Ascert, de beheerstichting voor de certificatieregelingen in dit werkveld. Wij bieden je een totaaloplossing voor asbestsanering in Arnhem. Wat betekent dat? Wij stellen een asbestinventarisatierapport op, vragen een sloopmelding aan bij de gemeente Arnhem, en verwijderen het asbest of de asbestdelen. Dat doen we zowel binnen als buiten en in kruipruimtes. Wil je dat we daarna direct vervangende materialen aanbrengen? Dan kan dat uiteraard ook. Hieronder informeren we je verder over asbest verwijderen in Arnhem door Veldhuis Asbestsanering.

Waarom asbestsanering in Arnhem?

Veel gebouwen, woningen en installaties die tussen 1945 en de jaren tachtig van de vorige eeuw gebouwd zijn, bevatten in meer of mindere mate asbest. Het materiaal was zeer populair omdat het oersterk, slijtvast, isolerend, brandwerend én goedkoop was. Het leek dus het ideale bouwmateriaal te zijn. Helaas! Dit ‘prachtige’ materiaal is een gevaar voor de volksgezondheid. Om die reden is het gebruik van asbest sinds 1993 officieel verboden. Sterker nog: als je asbest in Arnhem aantreft in of op je pand, is het verstandig om direct contact op te nemen met Veldhuis Asbestsanering.

Asbestsanering Arnhem

Hoe werkt asbest saneren?

Asbest verwijderen in Arnhem gaat als volgt:

  • Wij doen een inventarisatie asbestsanering. Dat houdt in: welke soort asbest is het, in welke hoeveelheden en op welke locatie? Daarna bepalen we de werkwijze voor het asbest verwijderen, en in welke risicoklasse de sanering valt
  • We dienen bij de gemeente Arnhem een sloopmelding in
  • Wij verwijderen het asbest op de met jou overeengekomen datum
  • We voeren de asbesthoudende materialen veilig voor je af
  • Je ontvangt een vrijgavecertificaat van een onafhankelijk geaccrediteerd inspectie laboratorium. Dit kun je zelf kiezen.

Kosten van asbestsanering in Arnhem

De kosten van asbestsanering in Arnhem zijn afhankelijk van een aantal factoren:

  • Het type asbest
  • De hoeveelheid asbest
  • De omvang van de werkruimte

Voor het veilig en vakkundig verwijderen van asbest geldt in het algemeen, hoe meer asbest, hoe groter de klus, hoe hoger de kosten. Je kunt overigens ook kiezen om ons alleen in te schakelen voor een asbestinventarisatie.

Asbest.verwijderen Veldhuis asbestsanering

Direct afspraak maken voor asbestsanering

Wil je zo snel mogelijk asbest laten verwijderen bij je woning of bedrijf in Arnhem? Of kunnen wij je meer vertellen over de werkwijze bij asbest verwijderen? Neem daarvoor contact met ons op via telefoonnummer 06 – 13 54 36 37 of stuur een mail naar info@veldhuisasbestsanering.nl.