Veldhuis Asbestsanering: professioneel en veilig asbest verwijderen

Asbestsanering in Barneveld nodig bij je woning of bedrijfspand? Bedrijven en particulieren kunnen voor het vakkundig verwijderen van asbest dan het beste contact opnemen met de specialisten van Veldhuis Asbestsanering. Wij zijn een gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf en staan dus garant voor veilige en professionele asbestsanering op locatie. Wij verwijderen uw asbest op de wettelijk voorgeschreven manier. We zijn geregistreerd bij Ascert, de beheerstichting voor de certificatieregelingen in dit werkveld, en bieden een totaaloplossing in asbestsanering in Barneveld. Wat doen wij voor je? We stellen een asbestinventarisatierapport op, vragen een sloopmelding aan bij je gemeente, en verwijderen het asbest. Desgewenst plaatsten we ook asbest vervangende materialen. Hieronder informeren we je verder over asbest verwijderen in Barneveld door Veldhuis Asbestsanering.

Waarom is asbest saneren nodig?

Vanaf 1945 tot in de jaren tachtig van de vorige eeuw was asbest het meest populaire bouwmateriaal voor gebouwen, woningen en installaties. Asbest is namelijk oersterk, slijtvast, isolerend, brandwerend en bovendien goedkoop. Die eigenschappen maakte het tot het meest ideale product voor bouw en industrie. Nu weten we dat asbestvezels bij inademing een groot gevaar voor de volksgezondheid vormen. Om die reden is het gebruik van asbest sinds 1993 strikt verboden. Dus als je in je woning of bedrijf in Barneveld asbest tegenkomt, laat het dan snel verwijderen door Veldhuis Asbestsanering.

Asbestsanering Barneveld

Hoe werkt asbestsanering?

Asbest verwijderen in Barneveld gaat als volgt:

  • Wij doen een inventarisatie asbestsanering. Dat houdt in: welke soort asbest is het, in welke hoeveelheden en op welke locatie? Daarna bepalen we de werkwijze voor het asbest verwijderen, en in welke risicoklasse de sanering valt
  • We dienen bij de gemeente Barneveld een sloopmelding in
  • Wij verwijderen het asbest op de afgesproken datum
  • We voeren de asbesthoudende materialen veilig voor je af
  • Je ontvangt een vrijgavecertificaat van een onafhankelijk geaccrediteerd inspectie laboratorium naar keuze.

Kosten van asbestsanering in Barneveld

De kosten van asbestsanering in Barneveld zijn afhankelijk van een aantal factoren:

  • Het type asbest
  • De hoeveelheid asbest
  • De omvang van de werkruimte

Voor asbest saneren geldt in het algemeen hoe meer asbest, hoe groter de klus, hoe hoger de kosten. Je kunt er overigens ook voor kiezen om ons alleen in te schakelen voor een asbestinventarisatie.

Asbest.verwijderen Veldhuis asbestsanering

Direct afspraak maken voor asbestsanering

Wil je asbest laten verwijderen bij je woning of bedrijf in Barneveld? Of kunnen wij je meer vertellen over onze werkwijze bij asbest verwijderen? Neem daarvoor contact met ons op via telefoonnummer 06 – 13 54 36 37 of stuur een mail naar info@veldhuisasbestsanering.nl.