Veldhuis Asbestsanering: professioneel en veilig asbest verwijderen

Voor professionele asbestsanering in Den Bosch kun je terecht bij de specialisten van Veldhuis Asbestsanering. Bevat je woning, kantoor of fabriekspand in Den Bosch asbest? En is er asbestsanering nodig? Wij verzorgen bij zowel particulieren als bedrijven het veilig verwijderen van asbest, asbestbesmet materiaal en asbesthoudende producten. Asbest saneren doen we zowel binnen en buiten, en op zeer moeilijk toegankelijke plaatsen. Dat zijn bijvoorbeeld kruipruimtes. Onze vakmensen verwijderen het asbest op de wettelijk verplichte wijze. Wij zijn geregistreerd bij Ascert, de beheerstichting voor de certificatieregelingen in dit werkveld. Wij bieden een totaaloplossing bij asbest saneren: we stellen een asbestinventarisatierapport op, vragen een sloopmelding bij je gemeente aan en verwijderen daarna de asbest of asbestdelen bij je pand. Meer over asbestsanering in Den Bosch door Veldhuis Asbestsanering lees je hieronder. Je kunt uiteraard ook direct contact met ons opnemen voor alles wat je wilt weten over asbest verwijderen.

Waarom asbest verwijderen?

Asbest is schadelijk voor de gezondheid. Dat kwam aan het licht na de jaren tachtig van de vorige eeuw. Maar tussen 1945 en de jaren 80 werd in veel gebouwen, woningen en installaties asbest of asbestdelen gebruikt. Zowel binnen en buiten als op daken. Het leek een handig en veelzijdig product: het is sterk, slijtvast, isolerend, brandwerend en goedkoop. Helaas bleken asbestvezels schadelijk te zijn voor de gezondheid. Daarom mag het materiaal sinds 1993 niet meer gebruikt worden. Heb je in Den Bosch dus asbest in je woning, kantoor, of fabriekspand? Neem dan snel contact met ons op voor het professioneel laten verwijderen van het asbest.

AsbestsaneringDen Bosch

Hoe werkt asbest verwijderen?

Asbest saneren in Den Bosch doen wij zo:

  • Wij doen een inventarisatie asbestsanering: welke soort asbest is het, in welke hoeveelheid en op welke locatie? Vervolgens bekijken we welke werkwijze voor het verwijderen van de asbest de beste is, en in welke risicoklasse de sanering valt
  • Wij dienen bij je gemeente een sloopmelding in
  • We verwijderen de asbest op het afgesproken tijdstip
  • We voeren de asbesthoudende materialen veilig af
  • Tot slot ontvang je een vrijgavecertificaat van een onafhankelijk geaccrediteerd inspectie laboratorium. Dit laboratorium kunt je zelf kiezen.

Kosten voor asbestsanering in Den Bosch

De kosten zijn voor asbestsanering worden bepaald door onderstaande factoren:

  • De soort asbest
  • De hoeveelheid asbest
  • De omvang van de werkruimte

Hoe meer asbest, hoe groter de klus, hoe hoger de kosten voor asbestsanering. Alleen een asbestinventarisatie is bij ons ook mogelijk.

Asbest.verwijderen Veldhuis asbestsanering

Meteen een afspraak maken voor asbest saneren

Wil je veilig, professioneel en snel asbest laten verwijderen bij je woning of bedrijf in Den Bosch? Of wil je meer weten over onze werkwijze bij asbest verwijderen? Maak dan een afspraak met Veldhuis Asbestsanering via telefoonnummer 06 – 13 54 36 37 of stuur een mail naar info@veldhuisasbestsanering.nl.