Veldhuis Asbestsanering: professioneel en veilig asbest verwijderen

Is er in of bij jouw woning of bedrijf in Deventer asbestsanering nodig? Neem dan contact op met Veldhuis Asbestsanering. Als particulier of als bedrijf schakel je met ons een gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf in voor veilige en professionele asbestsanering. Hiermee ben je er zeker van dat het asbest verwijderd wordt op een manier die wet- en regelgeving officieel voorschrijft. Wij zijn geregistreerd bij Ascert, de beheerstichting voor de certificatieregelingen bij het verwijderen van asbest. Met ons kies je voor een totaaloplossing voor je asbestprobleem in Deventer. Van het opstellen van een asbestinventarisatierapport en het aanvragen van een sloopmelding tot het verwijderen van het asbest en ten slotte eventueel het plaatsen van nieuwe materialen. Lees hieronder meer over asbest verwijderen in Deventer door Veldhuis Asbestsanering.

Waarom asbestsanering?

Vanaf 1945 tot midden jaren tachtig van de vorige eeuw was het gebruik van asbest gemeengoed bij de bouw van gebouwen, woningen en installaties. Asbest was mateloos populair om zijn nuttige eigenschappen: oersterk, slijtvast, isolerend, brandwerend én goedkoop. Het was daarom vele jaren lang het ideale product voor bouw en industrie. Inmiddels weten we beter: asbestvezels zijn een groot gevaar voor de volksgezondheid. Daarom is het gebruik van asbest sinds 1993 officieel verboden. Kom je dus in jouw woning of bedrijf in Deventer nog asbest tegen? Laat het dan direct verwijderen door Veldhuis Asbestsanering.

Asbestsanering Deventer

Hoe werkt asbest verwijderen in Deventer?

Asbest verwijderen in Deventer gaat op de volgende manier:

  • Wij doen een inventarisatie asbestsanering: om welke soort asbest gaat het, in welke hoeveelheid en op welke locatie? Wat wordt de werkwijze voor asbest verwijderen en in welke risicoklasse valt de sanering?
  • We dienen bij de gemeente een sloopmelding in
  • Wij verwijderen het asbest op de overeengekomen datum
  • We voeren de asbesthoudende materialen veilig af
  • Je ontvangt een vrijgavecertificaat van een een onafhankelijk geaccrediteerd inspectie laboratorium

Kosten van asbestsanering in Deventer

De kosten van asbestsanering in Deventer zijn afhankelijk van een aantal factoren. Die prijs wordt bepaald door onder andere:

  • Het type asbest
  • De hoeveelheid asbest
  • De omvang van de werkruimte

In het algemeen geldt bij asbest verwijderen: hoe meer asbest, hoe groter de klus, hoe hoger de kosten. Je kunt er overigens ook voor kiezen om ons uitsluitend in te schakelen voor een asbestinventarisatie.

Asbest.verwijderen Veldhuis asbestsanering

Direct afspraak maken voor asbestsanering

Wil je asbest laten verwijderen bij je woning of bedrijf in Deventer? Of kunnen wij je meer vertellen over de werkwijze bij asbest verwijderen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06 – 13 54 36 37 of stuur een e-mail naar info@veldhuisasbestsanering.nl.