Veldhuis Asbestsanering: professioneel en veilig asbest verwijderen

Is er asbestsanering in Doetinchem nodig bij je huis of bedrijfspand? Bedrijven en particulieren kunnen voor het vakkundig verwijderen van asbest, asbestbesmet materiaal en asbesthoudende producten het beste contact opnemen met de specialisten van Veldhuis Asbestsanering. Als asbestverwijderingsbedrijf verzorgen wij een veilige en professionele asbestsanering op locatie op de wettelijk voorgeschreven manier. Wij zijn geregistreerd bij Ascert, de beheerstichting voor de certificatieregelingen in dit werkveld. Wij bieden een totaaloplossing voor asbestsanering in Doetinchem in de vorm van het opstellen van een asbestinventarisatierapport, het aanvragen van een sloopmelding bij de gemeente Doetinchem, en we verwijderen het asbest of de asbestdelen. Dat doen we zowel binnen als buiten en in kruipruimtes. Ook kunnen we vervangende materialen aanbrengen. Onderstaand lees je meer over asbest verwijderen in Doetinchem door Veldhuis Asbestsanering.

Waarom asbest laten saneren in Doetinchem?

Veel gebouwen, woningen en installaties die tussen 1945 en de jaren tachtig van de vorige eeuw zijn gebouwd, bevatten asbest. Het materiaal was zeer populair omdat het erg sterk, slijtvast, isolerend, brandwerend én goedkoop was. Het ideale bouwmateriaal dus! Niets is minder waar. Asbest blijkt gevaarlijk te zijn voor de volksgezondheid. Daarom is het gebruik van asbest sinds 1993 officieel verboden. Sterker nog: als je asbest in Doetinchem aantreft in je pand of op het dak, is het verstandig om direct contact op te nemen met de specialisten van Veldhuis Asbestsanering.

Asbestsanering Doetinchem

Hoe gaat asbest saneren in zijn werk?

Asbest verwijderen in Doetinchem gaat als volgt:

  • Wij doen een inventarisatie asbestsanering: welke soort asbest is het, in welke hoeveelheden en op welke locatie? Daarna bepalen we de werkwijze voor het asbest verwijderen, en in welke risicoklasse de sanering valt
  • We dienen bij de gemeente Doetinchem een sloopmelding in
  • Wij verwijderen het asbest op de overeengekomen datum
  • We voeren de asbesthoudende materialen veilig voor je af
  • Je ontvangt een vrijgavecertificaat van een onafhankelijk geaccrediteerd inspectie laboratorium. Dit kun je zelf kiezen.

Kosten van asbestsanering in Doetinchem

Een aantal factoren bepalen de kosten van asbestsanering in Doetinchem. De belangrijkste zijn:

  • Het type asbest
  • De hoeveelheid asbest
  • De omvang van de werkruimte

Voor het professioneel verwijderen van asbest geldt in het algemeen, hoe meer asbest, hoe groter de klus, hoe hoger de kosten. Je kunt overigens ook kiezen om ons alleen in te schakelen voor een asbestinventarisatie.

Asbest.verwijderen Veldhuis asbestsanering

Direct afspraak maken voor asbestsanering

Wil je zo snel mogelijk asbest laten verwijderen bij je woning of bedrijf in Doetinchem? Of wil je meer weten over de gehanteerde werkwijze bij asbest verwijderen? Neem dan contact op met Veldhuis Asbestsanering via telefoonnummer 06 – 13 54 36 37 of stuur een mail naar info@veldhuisasbestsanering.nl.