Veldhuis Asbestsanering: professioneel en veilig asbest verwijderen

Voor asbestsanering in Ede ga je naar de specialisten van Veldhuis Asbestsanering. Is er bij je woning, kantoor of fabriekspand in Ede asbestsanering nodig? Wij verzorgen bij zowel particulieren als bedrijven voor het professioneel en veilig verwijderen van asbest, asbestbesmet materiaal en asbesthoudende producten. Asbest saneren doen we zowel binnen als buiten en op zeer moeilijk toegankelijke plaatsen, waaronder kruipruimtes. Onze asbest specialisten zorgen voor het veilig verwijderen van het asbest op de wettelijk verplichte wijze. Ons bedrijf is geregistreerd bij Ascert, de beheerstichting voor de certificatieregelingen in dit werkveld. Wij bieden je een totaaloplossing bij asbest saneren. Dit betekent dat wij een asbestinventarisatierapport opstellen, een sloopmelding bij de gemeente aanvragen en dat we aansluitend het asbest of de asbestdelen verwijderen.

Meer over asbestsanering in Ede door Veldhuis Asbestsanering lees je op deze pagina. Je kunt uiteraard ook direct contact met ons opnemen voor alles wat je wil weten over asbest verwijderen.

Waarom asbest verwijderen?

Het is algemeen bekend dat asbest schadelijk is voor de gezondheid. Maar dat kwam pas helaas aan het licht na de jaren tachtig van de vorige eeuw. Tussen 1945 en de jaren tachtig zijn in veel gebouwen, woningen en installaties asbest of asbestdelen toegepast. Zowel binnen en buiten als op daken. Het leek een handig en veelzijdig product: het is sterk, slijtvast, isolerend, brandwerend en goedkoop. Totdat bleek dat asbestvezels schadelijk zijn voor de gezondheid. Daarom mag asbest sinds 1993 niet meer gebruikt worden in of op gebouwen. Heb je in Ede dus asbest in je woning, kantoor, of fabriekspand? Neem dan snel contact met ons op voor het professioneel laten verwijderen van asbest.

Asbestsanering Ede

Hoe werkt asbest verwijderen?

Asbest saneren in Ede doen wij zo:

  • Wij doen een inventarisatie asbestsanering: welke soort asbest is het, in welke hoeveelheden en op welke locatie? Vervolgens bekijken we welke werkwijze voor het verwijderen van het asbest de beste is, en in welke risicoklasse de sanering valt
  • Wij dienen bij je gemeente een sloopmelding in
  • We verwijderen het asbest op het afgesproken tijdstip
  • We voeren de asbesthoudende materialen veilig af
  • Je ontvangt een vrijgavecertificaat van een onafhankelijk geaccrediteerd inspectie laboratorium. Dit laboratorium kun je zelf kiezen.

Kosten voor asbestsanering

De kosten voor asbestsanering in Ede hangen af van een aantal factoren:

  • De soort asbest
  • De hoeveelheid asbest
  • De omvang van de werkruimte

Hoe meer asbest, hoe groter de klus, hoe meer je betaalt voor asbestsanering. Je kunt ons overigens ook alleen inschakelen voor een asbestinventarisatie.

Asbest.verwijderen Veldhuis asbestsanering

Maak meteen een afspraak voor asbest saneren

Wilt je veilig, professioneel en snel asbest laten verwijderen bij je woning of bedrijf in Ede? Of wil je meer info over onze werkwijze bij asbest verwijderen? Maak dan een afspraak met Veldhuis Asbestsanering via telefoonnummer 06 – 13 54 36 37 of stuur een mail naar info@veldhuisasbestsanering.nl.