Veldhuis Asbestsanering: professioneel en veilig asbest verwijderen

Professionele asbestsanering in Enschede kun je veilig laten uitvoeren door de specialisten van asbestbedrijf Veldhuis Asbestsanering. Ben je in je woning, kantoor of fabriekspand in Enschede asbest tegengekomen? Dan moet je daar voorzichtig mee omgaan. Beter is nog om dan voor grondige en veilige asbestsanering contact op te nemen met Veldhuis Asbestsanering. Dan ben je van het asbestprobleem verlost. Wij zijn het gespecialiseerde asbestbedrijf voor particulieren en bedrijven voor het veilig verwijderen van asbest, asbestbesmet materiaal en asbesthoudende producten. Dat doen we zowel binnen, buiten als op zeer moeilijk toegankelijke plaatsen, zoals kruipruimtes. Asbest verwijderen doen wij volgens de geldende wet- en regelgeving van de overheid. Dat is ook waarom wij beschikken over het Procescertificaat Asbestverwijdering. Hieronder vertellen we je meer over asbestsanering in Enschede door Veldhuis Asbestsanering. Wil je meteen meer informatie over ons asbestbedrijf? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Het waarom van professioneel asbest verwijderen

Tussen 1945 en de jaren tachtig van de vorige eeuw werd in veel gebouwen, woningen en installaties asbest gebruikt. Dat deed men zowel binnen, als buiten. Het werd veel als dakbedekking gebruikt, omdat asbest een veelzijdig, sterk, slijtvast, isolerend, brandwerend en goedkoop materiaal was. Maar de asbestvezels bleken zeer schadelijk te zijn voor de gezondheid. Het gebruik van asbest is daarom officieel verboden sinds 1993. Heb je in Enschede asbest in je woning, kantoor, of fabriekspand gevonden? Schakel dan snel ons asbestbedrijf in voor het professioneel laten verwijderen van asbest.

Asbestsanering Enschede

Asbest verwijderen in Enschede

Asbest saneren in Enschede gaat op de volgende manier:

  • We doen een inventarisatie asbestsanering: welke soort asbest is het, in welke hoeveelheid en op welke locatie? Vervolgens bekijken we de beste werkwijze voor het verwijderen van het asbest en in welke risicoklasse deze sanering valt
  • Bij je gemeente dienen we een sloopmelding in
  • We verwijderen alle asbest
  • We voeren de asbesthoudende materialen veilig af
  • Tot slot ontvang je een vrijgavecertificaat van een onafhankelijk geaccrediteerd inspectie laboratorium. Zo’n laboratorium kun je helemaal zelf uitkiezen.

Kosten voor asbestsanering

De prijs voor asbestsanering in Enschede die wij rekenen, wordt grotendeels bepaald door:

  • De soort asbest
  • De hoeveelheid asbest
  • De omvang van de werkruimte

Hoe meer asbest in er in of op het pand zit, hoe groter de klus, hoe hoger de kosten voor de asbestsanering. Je kunt ons overigens ook alleen inschakelen voor het laten doen van een asbestinventarisatie.

Asbest.verwijderen Veldhuis asbestsanering

Afspraak maken voor asbest saneren

Wil je op een veilige, professionele en snelle manier asbest verwijderen bij je woning of bedrijf in Enschede? Of wil je meer weten over de werkwijze van ons asbestbedrijf? Maak dan gerust een afspraak met Veldhuis Asbestsanering via telefoonnummer 06 – 13 54 36 37 of stuur een mail naar info@veldhuisasbestsanering.nl.