Veldhuis Asbestsanering: professioneel en veilig asbest verwijderen

Ben jij op zoek naar een bedrijf voor asbestsanering in Epe? Met Veldhuis Asbestsanering schakel je als particulier of als bedrijf een gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf in voor veilige en professionele asbestsanering in jouw woonplaats. Door onze professionele manier van werken, kun je ervan opaan dat wij het asbest verwijderen zoals de wet- en regelgeving rond asbest dat vereist. Wij zijn geregistreerd bij Ascert, de beheerstichting voor de certificatieregelingen in dit werkveld. Veldhuis Asbestsanering levert je een totaaloplossing voor je asbestprobleem in Epe. Dat begint met het opstellen van een asbestinventarisatierapport en het aanvragen van een sloopmelding, tot aan het verwijderen van het asbest en ten slotte eventueel het plaatsen van bijvoorbeeld een nieuw dak. Onderstaand lees je meer over asbest verwijderen in Epe door Veldhuis Asbestsanering.

Waarom asbestsanering verwijderen

Vanaf 1945 tot in de jaren tachtig van de vorige eeuw werd asbest heel veel toegepast in gebouwen, woningen en installaties om zijn zeer nuttige eigenschappen. Asbest is een oersterk, slijtvast, isolerend, brandwerend en vooral goedkoop bouwmateriaal. Men zag het dan ook jarenlang als het ideale, en vooral onverwoestbare product voor bouw en industrie. Inmiddels is algemeen bekend dat asbest een groot gevaar voor de volksgezondheid vormt en dat het inademen van asbestvezels zeer schadelijk kan zijn. Het gebruik van asbest is daarom sinds 1993 officieel verboden. Kom jij in jouw woning of bedrijf in Epe dus asbest tegen? Laat het dan zo snel mogelijk professioneel verwijderen door Veldhuis Asbestsanering.

Asbestsanering Epe

Hoe gaat asbestsanering in Epe in zijn werk?

Asbest verwijderen doen we in de volgende stappen:

  • Wij doen eerst een inventarisatie asbestsanering. Dus om welke soort asbest gaat het, in welke hoeveelheid en op welke locatie? Welke werkwijze hanteren we hierbij voor asbest verwijderen, en in welke risicoklasse valt de asbestsanering?
  • We dienen bij je gemeente een sloopmelding in
  • Wij verwijderen het asbest op de overeengekomen datum
  • We voeren de asbesthoudende materialen veilig af
  • Je ontvangt een vrijgavecertificaat van een onafhankelijk geaccrediteerd inspectie laboratorium. Die kies je zelf. We kunnen je hierbij adviseren

Wat kost een asbestsanering in Epe

Wat de kosten zijn van een asbestsanering in Epe hangt af van een van een aantal factoren. Die prijs wordt bepaald door onder andere:

  • Het type asbest
  • De hoeveelheid asbest
  • De omvang van de werkruimte

Bij asbest verwijderen geldt in het algemeen: hoe meer asbest, hoe groter de klus, hoe hoger de kosten. Je kunt ook kiezen om ons uitsluitend een onafhankelijke asbestinventarisatie te laten doen en de sanering over te laten aan een ander bedrijf.

Asbest.verwijderen Veldhuis asbestsanering

Direct afspraak maken voor asbestsanering

Wil jij asbest laten verwijderen bij je woning of bedrijf in Epe? Of kunnen wij je meer vertellen over de werkwijze bij asbest verwijderen? Neem daarvoor contact met ons op via telefoonnummer 06 – 13 54 36 37 of stuur een mail naar info@veldhuisasbestsanering.nl.