Veldhuis Asbestsanering: veilig en professioneel asbest verwijderen

Heb je delen van asbest aangetroffen in je woning of bedrijfspand in Harderwijk? Dan is het verstandig om het asbest zo snel mogelijk te laten verwijderen. Daarvoor kun je terecht bij Veldhuis Asbestsanering. Wij zijn een gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf en wij helpen bedrijven en particulieren met veilig en professioneel asbest saneren zoals de wet- en regelgeving dit voorschrijft. Wij zijn geregistreerd bij Ascert, de officiële beheerstichting voor de certificatieregelingen bij het verwijderen van asbest. Met Veldhuis Asbestsanering kies je voor een totaaloplossing voor je asbestprobleem in Harderwijk. Wat houdt die totaaloplossing in? Het opstellen van een asbestinventarisatierapport, het voor jou aanvragen van een sloopmelding, het verwijderen van het asbest en, eventueel, het plaatsen van vervangende onderdelen, zoals bijvoorbeeld het dak. Hieronder lees je meer over asbest verwijderen in Harderwijk door Veldhuis Asbestsanering.

Waarom is asbest saneren noodzakelijk?

In veel gebouwen, woningen en installaties is asbest gebruikt vanaf 1945 tot ongeveer de jaren tachtig van de vorige eeuw. Het materiaal dankte zijn populariteit aan zijn unieke eigenschappen: oersterk, slijtvast, isolerend, brandwerend én goedkoop. Ideaal dus! Dat viel tegen. Dit ‘prachtige’ materiaal vormt een gevaar voor de volksgezondheid. Daarom mag asbest sinds 1993 niet meer gebruikt worden. Sterker nog: heb jij asbest in Harderwijk aangetroffen in je pand of op je dak? Bel ons dan direct om het asbest te laten verwijderen.

Asbestsanering Harderwijk

Hoe verwijderen wij asbest in Harderwijk?

Het verwijderen van asbest in Harderwijk gaat in een aantal overzichtelijke stappen:

  • Wij doen eerst een inventarisatie asbestsanering. Dat houdt in: welk soort asbest is het, in welke hoeveelheid en op welke locatie? Wat is de beste werkwijze voor asbest verwijderen en in welke risicoklasse valt de sanering?
  • We dienen een sloopmelding bij de gemeente Harderwijk in
  • Wij verwijderen het asbest op de overeengekomen datum
  • We zorgen voor het veilig afvoeren van asbesthoudende materialen
  • Je ontvangt een vrijgavecertificaat van een onafhankelijk geaccrediteerd inspectie laboratorium. Die kun je zelf kiezen

Wat kost asbest saneren?

De kosten van asbest saneren in Harderwijk worden bepaald door een aantal factoren:

  • De soort asbest
  • De hoeveelheid asbest
  • De grootte van de werkruimte

Bij asbest saneren geldt in het algemeen: hoe meer asbest verwijderd moet worden, hoe hoger de kosten. Overigens kun je er ook voor kiezen om om ons uitsluitend in te schakelen voor een asbestinventarisatie.

Asbest.verwijderen Veldhuis asbestsanering

Meteen afspraak maken voor asbestsanering

Wil je asbest laten verwijderen bij jouw woning of bedrijf in Harderwijk? Of kunnen wij je meer vertellen over de werkwijze bij asbest verwijderen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06 – 13 54 36 37 of stuur een e-mail naar info@veldhuisasbestsanering.nl.