Veldhuis Asbestsanering: professioneel en veilig asbest verwijderen

Is er asbestsanering in Heerde nodig bij je huis of bedrijfspand? Voor het laten verwijderen van asbest, asbestbesmet materiaal en asbesthoudende producten kunnen bedrijven en particulieren de specialisten van Veldhuis Asbestsanering inschakelen. Wij zijn een asbestverwijderingsbedrijf dat een veilige en professionele asbestsanering verzorgt op de manier zoals dat in de wet omschreven is. Ons bedrijf is geregistreerd bij Ascert, de beheerstichting voor de certificatieregelingen in dit werkveld. Wij bieden een totaaloplossing in asbestsanering in Heerde. Dat betekent het opstellen van een asbestinventarisatierapport, het aanvragen van een sloopmelding bij de gemeente en het verwijderen van het asbest of de asbestdelen. Wij verwijderen asbest binnen, buiten en op moeilijk toegankelijke plekken, waaronder kruipruimtes. Onderstaand lees je meer over asbest verwijderen in Heerde door Veldhuis Asbestsanering.

Waarom is asbest laten saneren in Heerde nodig?

Veel gebouwen, woningen en installaties die gebouwd zijn tussen 1945 en de jaren tachtig van de vorige eeuw bevatten asbest. Men had ontdekt dat asbest zeer sterk, slijtvast, isolerend, brandwerend én goedkoop is. Het leek dus het ideale bouwmateriaal. Helaas! Asbest is gevaarlijk voor de volksgezondheid en mag om die reden sinds 1993 niet meer toegepast worden in gebouwen. Dus mocht je in Heerde asbest in je woning, kantoor of op je dak, aantreffen, dan adviseren wij om contact met ons op te nemen voor asbestverwijdering.

Asbestsanering Heerde

Hoe werkt asbest saneren?

Asbest saneren in Heerde gaat als volgt:

  • Wij doen een inventarisatie asbestsanering: welke soort asbest is het, in welke hoeveelheden en op welke locatie? Daarna bepalen we de werkwijze voor het verwijderen van het asbest en in welke risicoklasse de sanering valt
  • We dienen bij de gemeente Heerde een sloopmelding in
  • Wij verwijderen de asbest op de overeengekomen dag en tijd
  • We voeren de asbesthoudende materialen veilig af
  • Je ontvangt een vrijgavecertificaat van een onafhankelijk geaccrediteerd inspectie laboratorium. Dit lab kun je zelf kiezen.

Kosten van asbestsanering in Heerde

De kosten voor asbestsanering in Heerde worden bepaald door onderstaande factoren:

  • Het type asbest
  • De hoeveelheid asbest
  • De omvang van de werkruimte

Voor het professioneel laten saneren van asbest geldt: hoe meer asbest, hoe groter de klus, hoe hoger de kosten. Je kunt ons overigens ook alleen inschakelen voor een asbestinventarisatie.

Asbest.verwijderen Veldhuis asbestsanering

Direct afspraak maken voor asbestsanering

Wil je zo snel mogelijk asbest laten verwijderen bij je huis of bedrijfspand in Heerde? Of wil je meer weten over onze werkwijze bij asbest verwijderen? Neem dan contact op met Veldhuis Asbestsanering via telefoonnummer 06 – 13 54 36 37 of stuur een mail naar info@veldhuisasbestsanering.nl.