Veldhuis Asbestsanering: professioneel en veilig asbest verwijderen

Deskundige en vakkundige asbestsanering in Hoogeveen kun je laten uitvoeren door de specialisten van asbestbedrijf Veldhuis Asbestsanering. Heb je in je woning, kantoor of industriepand in Hoogeveen asbest aangetroffen? Dan moet je daar voorzichtig mee omgaan. Het is raadzaam om het asbest te laten verwijderen door een professioneel bedrijf. Wij verwijderen asbest, asbestbesmet materiaal en asbesthoudende producten bij particulieren en bedrijven. Dat doen we zowel in binnenruimtes, de open lucht en op zeer moeilijk toegankelijke plekken, zoals kruipruimtes. Asbest verwijderen doen we volgens de geldende wet- en regelgeving van de overheid. Wij beschikken dan ook over het Procescertificaat Asbestverwijdering. Hier lees je meer over asbestsanering in Hoogeveen door Veldhuis Asbestsanering. Uiteraard kun je voor meer informatie ook telefonisch contact met ons opnemen.

Waarom professioneel asbest verwijderen?

Tussen 1945 en de jaren tachtig van de vorige eeuw werd asbest als bouwmateriaal gebruikt in zeer veel gebouwen, woningen en installaties. Het was geschikt voor diverse toepassingen, zowel binnen als buiten. Ook als dakbedekking was het zeer populair. Later bleek helaas dat asbestvezels zeer schadelijk zijn voor de gezondheid. Het gebruik hiervan werd daarom in 1993 officieel verboden. Heb je asbest in Hoogeveen in je woning, kantoor, of fabriekspand gevonden? Bel dan met Veldhuis Asbestsanering voor het professioneel laten verwijderen van asbest.

Asbestsanering Hoogeveen

Hoe werkt asbest verwijderen?

Hoe gaan wij te werk bij asbest saneren in Hoogeveen?

  • We doen een inventarisatie asbestsanering: welke soort asbest is het, in welke hoeveelheid is het aanwezig en op welke locatie? Vervolgens bekijken we de beste werkwijze voor het verwijderen van het asbest en in welke risicoklasse deze sanering valt
  • Bij je gemeente dienen we een sloopmelding in
  • We verwijderen alle asbest en asbest delen
  • We voeren alle asbesthoudende materialen veilig af
  • Je ontvangt een vrijgavecertificaat van een onafhankelijk geaccrediteerd inspectie laboratorium. Zo’n laboratorium kun je zelf uitkiezen.

Kosten voor asbestsanering Hoogeveen

De kosten voor asbestsanering zijn altijd gebaseerd op onderstaande factoren:

  • De soort asbest
  • De hoeveelheid asbest
  • De omvang van de werkruimte

Hoe meer asbest je pand bevat, hoe meer werk het is, hoe hoger dus de kosten voor asbestsanering. Je kunt ons overigens ook alleen inschakelen voor het laten doen van een asbestinventarisatie.

Asbest.verwijderen Veldhuis asbestsanering

Afspraak maken voor asbest saneren

Wil je veilig, professioneel en snel asbest verwijderen bij je woning of bedrijf in Hoogeveen? Of wil je meer weten over de werkwijze van ons asbestbedrijf? Maak dan een afspraak met Veldhuis Asbestsanering via telefoonnummer 06 – 13 54 36 37 of stuur een mail naar info@veldhuisasbestsanering.nl.