Veldhuis Asbestsanering: veilig en professioneel asbest verwijderen

Heb je asbest of delen van asbest aangetroffen in je woning of bedrijfspand in Lelystad? Dan is het verstandig om het asbest zo snel mogelijk te laten verwijderen. Neem daarvoor contact op met de specialisten van Veldhuis Asbestsanering. Wij zijn een gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf en helpen bedrijven en particulieren met veilige en professionele asbestsanering volgens de geldende wet- en regelgeving. Wij zijn geregistreerd bij Ascert, de officiële beheerstichting voor de certificatieregelingen bij het verwijderen van asbest. Met Veldhuis Asbestsanering weet je zeker dat je kiest voor een totaaloplossing voor jouw asbestprobleem in Lelystad. Die totaaloplossing bestaat uit het opstellen van een asbestinventarisatierapport, het aanvragen van een sloopmelding bij de gemeente, het verwijderen van het asbest en, als je dat wilt, het plaatsen van vervangende onderdelen, bijvoorbeeld het dak. Hieronder lees je meer over asbest verwijderen in Lelystad door Veldhuis Asbestsanering.

Noodzaak van asbest saneren

Veel gebouwen, woningen en installaties die tussen 1945 en de jaren tachtig van de vorige eeuw gebouwd zijn, bevatten in meer of mindere mate asbest. Het materiaal was zeer populair omdat het oersterk, slijtvast, isolerend, brandwerend én goedkoop was. Het leek dus het ideale bouwmateriaal te zijn. Helaas! Dit ‘prachtige’ materiaal blijkt een gevaar voor de volksgezondheid te vormen. Om die reden is het gebruik van asbest sinds 1993 officieel verboden. Sterker nog: als je asbest in Lelystad hebt aangetroffen in je pand of op je dak, doe je er verstandig aan om ons direct het asbest te laten verwijderen.

Asbestsanering Lelystad

Hoe verwijderen wij asbest in Lelystad?

Het verwijderen van asbest in Lelystad doen wij in een aantal overzichtelijke stappen:

  • Wij doen een inventarisatie asbestsanering. Dat houdt in: welke soort asbest is het, in welke hoeveelheid en op welke locatie? Wat is de beste werkwijze voor asbest verwijderen en in welke risicoklasse valt de sanering?
  • We dienen een sloopmelding bij de gemeente Lelystad in
  • Wij verwijderen het asbest op de overeengekomen datum
  • We zorgen voor het veilig afvoeren van asbesthoudende materialen
  • Je ontvangt een vrijgavecertificaat van een onafhankelijk geaccrediteerd inspectie laboratorium. Dit kunt je zelf kiezen

Wat kost asbest saneren in Lelystad?

De kosten van asbest saneren worden bepaald door een aantal factoren:

  • Het type asbest
  • De hoeveelheid asbest
  • De grootte van de werkruimte

Voor asbest saneren geldt: hoe meer asbest verwijderd moet worden, hoe hoger de kosten. Overigens kun je er ook voor kiezen om ons uitsluitend in te schakelen voor een asbestinventarisatie.

Asbest.verwijderen Veldhuis asbestsanering

Meteen afspraak maken voor asbestsanering

Wil je asbest laten verwijderen bij jouw woning of bedrijf in Lelystad? Of kunnen wij je meer vertellen over de werkwijze bij asbest verwijderen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06 – 13 54 36 37 of stuur een e-mail naar info@veldhuisasbestsanering.nl.