Veldhuis Asbestsanering: professioneel en veilig asbest verwijderen

Voor professionele asbestsanering in Lochem ga je uiteraard naar de specialisten van Veldhuis Asbestsanering. Heb je asbest in je woning of pand in Lochem? Neem dan voor een grondige en veilige asbestsanering contact op met Veldhuis Asbestsanering. Wij zorgen bij zowel particulieren als bedrijven voor het veilig verwijderen van asbest, asbestbesmet materiaal en asbesthoudende producten. Asbest saneren doen we zowel binnen, buiten en op zeer moeilijk toegankelijke plaatsen. Dat zijn bijvoorbeeld kruipruimtes. Onze vakmensen verwijderen het asbest volgens de geldende wet- en regelgeving. Wij beschikken dan ook over het Procescertificaat Asbestverwijdering. Wij bieden je een totaaloplossing bij asbest saneren. Meer over asbestsanering in Lochem door Veldhuis Asbestsanering lees je hieronder. Je kunt uiteraard ook direct contact met ons opnemen voor alles wat je wilt weten over asbest verwijderen.

Waarom asbest verwijderen?

Asbest is schadelijk voor de gezondheid. In de periode tussen 1945 en de jaren tachtig van de vorige eeuw werd in veel gebouwen, woningen en installaties asbest of asbestdeeltjes gebruikt. Zowel binnen en buiten als op daken. Het bleek een veelzijdig product: sterk, slijtvast, isolerend, brandwerend en goedkoop. Helaas bleken asbestvezels ook schadelijk te zijn voor de gezondheid. Het materiaal mag dan ook sinds 1993 niet meer gebruikt worden. Heb je in Lochem dus asbest in je woning, kantoor, of fabriekspand? Neem dan snel contact met ons op voor het professioneel laten verwijderen van het asbest.

Asbestsanering Lochem

Hoe werkt asbest verwijderen?

Asbest saneren in Lochem doen wij zo:

  • Wij doen een inventarisatie asbestsanering: welke soort asbest is het, in welke hoeveelheid en op welke locatie? Vervolgens bekijken we welke werkwijze voor het verwijderen van het asbest de beste is, en in welke risicoklasse de sanering valt
  • Wij dienen bij je gemeente een sloopmelding in
  • We verwijderen het asbest op het afgesproken tijdstip
  • We voeren de asbesthoudende materialen veilig af
  • Je krijgt tot slot een vrijgavecertificaat van een onafhankelijk geaccrediteerd inspectie laboratorium. Dit laboratorium kun je helemaal zelf uitkiezen.

Kosten voor asbestsanering Lochem

De kosten voor asbestsanering worden bepaald door onderstaande factoren:

  • De soort asbest
  • De hoeveelheid asbest
  • De omvang van de werkruimte

Hoe meer asbest, hoe groter de klus, hoe hoger de kosten voor asbestsanering. Alleen een asbestinventarisatie is bij ons ook mogelijk.

Asbest.verwijderen Veldhuis asbestsanering

Meteen een afspraak maken voor asbest saneren

Wil je veilig, professioneel en snel asbest laten verwijderen bij je woning of bedrijf in Lochem? Of wil je meer weten over onze werkwijze bij asbest verwijderen? Maak dan gerust een afspraak met Veldhuis Asbestsanering via telefoonnummer 06 – 13 54 36 37 of stuur een mail naar info@veldhuisasbestsanering.nl.