Veldhuis Asbestsanering: professioneel en veilig asbest verwijderen

Deskundige en vakkundige asbestsanering in Meppel kun je laten uitvoeren door de specialisten van asbestbedrijf Veldhuis Asbestsanering. Heb je in je woning, kantoor of industriepand in Meppel asbest aangetroffen? Dan moet je daar voorzichtig mee omgaan. Het meest verstandig is dan om het asbest te laten verwijderen. Wij zijn het gespecialiseerde asbestbedrijf voor particulieren en bedrijven. Op een veilige manier verwijderen wij asbest, asbestbesmet materiaal en asbesthoudende producten. Dat doen we zowel binnen en buiten als op zeer moeilijk toegankelijke plekken, zoals kruipruimtes. Asbest verwijderen doen wij volgens de geldende wet- en regelgeving van de overheid. Daarom beschikken wij ook over het Procescertificaat Asbestverwijdering. Op deze pagina vertellen we je meer over asbestsanering in Meppel door Veldhuis Asbestsanering. Je kunt voor meer informatie ook meteen contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

Waarom professioneel asbest verwijderen?

Tussen 1945 en de jaren tachtig van de vorige eeuw werd in veel gebouwen, woningen en installaties asbest gebruikt voor allerlei toepassingen, zowel binnen, als buiten. Het werd ook als dakbedekking gebruikt, omdat het veelzijdig, sterk, slijtvast, isolerend, brandwerend en goedkoop materiaal was. Maar toen bleek dat asbestvezels zeer schadelijk zijn voor de gezondheid, werd het gebruik hiervan in 1993 officieel verboden. Heb je in Meppel asbest in je woning, kantoor, of fabriekspand? Schakel daarvoor ons asbestbedrijf in voor het professioneel laten verwijderen van asbest.

Asbestsanering Meppel

Hoe werkt asbest verwijderen?

Hoe gaan wij te werk bij asbest saneren in Meppel?

  • We doen een inventarisatie asbestsanering: welke soort asbest is het, in welke hoeveelheid is het aanwezig en op welke locatie? Vervolgens bekijken we de beste werkwijze voor het verwijderen van het asbest en in welke risicoklasse deze sanering valt
  • Bij je gemeente dienen we een sloopmelding in
  • We verwijderen alle asbest
  • We voeren de asbesthoudende materialen veilig af
  • Je ontvangt een vrijgavecertificaat van een onafhankelijk geaccrediteerd inspectie laboratorium. Zo’n laboratorium kun je zelf uitkiezen.

Kosten voor asbestsanering Meppel

De kosten voor asbestsanering zijn altijd gebaseerd op onderstaande factoren:

  • De soort asbest
  • De hoeveelheid asbest
  • De omvang van de werkruimte

Hoe meer asbest in je pand aanwezig is, hoe meer werk, hoe hoger dus de kosten voor asbestsanering. Je kunt ons overigens ook alleen inschakelen voor een asbestinventarisatie.

Asbest.verwijderen Veldhuis asbestsanering

Afspraak maken voor asbest saneren

Wil je veilig, professioneel en snel asbest verwijderen bij je woning of bedrijf in Meppel? Of wil je meer weten over de werkwijze van ons asbestbedrijf? Maak dan een afspraak met Veldhuis Asbestsanering via telefoonnummer 06 – 13 54 36 37 of stuur een mail naar info@veldhuisasbestsanering.nl.