Veldhuis Asbestsanering: professioneel en veilig asbest verwijderen

Wil je in Nijkerk asbest laten saneren bij je woning, kantoor of fabriekspand? Neem dan contact op met de specialisten van Veldhuis Asbestsanering. Je kunt ons inschakelen voor het verwijderen van asbest, asbestbesmet materiaal en asbesthoudende producten, zowel binnen als buiten en op moeilijk toegankelijk plekken, zoals kruipruimtes. Dat doen we voor bedrijven en particulieren. Als asbestverwijderingsbedrijf zorgen onze medewerkers voor een veilige en professionele asbestsanering, zoals dat wettelijk verplicht is. Wij zijn geregistreerd bij Ascert, de beheerstichting voor de certificatieregelingen in dit werkveld. Voor asbest saneren in Nijkerk bieden wij je een totaaloplossing. Wij stellen een asbestinventarisatierapport op, vragen een sloopmelding bij je gemeente aan en we verwijderen aansluitend het asbest of de asbestdelen. Lees hieronder meer over het professioneel verwijderen van asbest in Nijkerk door Veldhuis Asbestsanering. Je kunt ook direct contact met ons opnemen.

Waarom asbest verwijderen in Nijkerk?

Veel gebouwen, woningen en installaties die tussen 1945 en de jaren tachtig van de vorige eeuw gebouwd zijn, bevatten asbest. Asbest heeft namelijk vele handige eigenschappen: het is oersterk, slijtvast, isolerend, brandwerend én goedkoop. De slechte eigenschap, zo bleek later, is dat asbestvezels gevaarlijk zijn voor de volksgezondheid. Om die reden mag asbest al sinds 1993 niet meer gebruikt worden in of op gebouwen. Heb je in Nijkerk dus asbest in je woning, kantoor, fabriek of op het dak ontdekt? Dan adviseren wij om snel contact met ons op te nemen voor een snelle en professionele asbestverwijdering.

Asbestsanering Nijkerk

Hoe verwijderen wij asbest?

Voor asbest saneren in Nijkerk gaan wij als volgt te werk:

  • Wij doen een inventarisatie asbestsanering: welke soort asbest is het, in welke hoeveelheden en op welke locatie? Daarna bepalen we de werkwijze voor het verwijderen van het asbest en in welke risicoklasse de sanering valt
  • We dienen bij de gemeente een sloopmelding in
  • Wij verwijderen het asbest op het met jou afgesproken tijdstip
  • We voeren de asbesthoudende materialen veilig af
  • Je krijgt tot slot een vrijgavecertificaat van een onafhankelijk geaccrediteerd inspectie laboratorium. Dit lab kun je zelf uitkiezen.

Wat zijn de kosten voor asbestsanering

De kosten voor asbestsanering in Nijkerk zijn afhankelijk van onderstaande factoren:

  • Het type asbest
  • De hoeveelheid asbest
  • De omvang van de werkruimte

Bij professioneel saneren van asbest geldt altijd: hoe meer asbest, hoe groter de klus, hoe hoger de kosten. Je kunt ons overigens ook alleen inschakelen voor een asbestinventarisatie.

Asbest.verwijderen Veldhuis asbestsanering

Direct afspraak maken voor asbestsanering

Wil je zo veilig, professioneel en snel mogelijk asbest laten verwijderen bij je woning of bedrijf in Nijkerk? Of wil je meer weten over onze werkwijze bij asbest verwijderen? Neem dan contact op met Veldhuis Asbestsanering via telefoonnummer 06 – 13 54 36 37 of stuur een mail naar info@veldhuisasbestsanering.nl.