Veldhuis Asbestsanering: professioneel en veilig asbest verwijderen

Is er bij je woning, kantoor of fabriekspand asbestsanering in Nijmegen nodig? Neem dan spoedig contact op met de specialisten van Veldhuis Asbestsanering. Wij verzorgen bij particulieren en bedrijven het professioneel en veilig verwijderen van asbest, asbestbesmet materiaal en asbesthoudende producten. Dat doen wij uiteraard binnenshuis en buitenshuis en ook op lastig toegankelijke plekken, waaronder kruipruimtes. Onze gespecialiseerde medewerkers zorgen voor een veilige en professionele asbestsanering, zoals dat wettelijk verplicht is. Wij zijn geregistreerd bij Ascert, de beheerstichting voor de certificatieregelingen in dit werkveld. Asbest saneren bieden wij als een totaaloplossing. Dat betekent dat wij een asbestinventarisatierapport opstellen, een sloopmelding bij de gemeente aanvragen en dat we aansluitend het asbest of de asbestdelen voor je verwijderen. Meer over asbestsanering in Nijmegen door Veldhuis Asbestsanering lees je op deze pagina. Je kunt uiteraard ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie over asbest verwijderen.

Waarom asbest verwijderen?

Vanuit de periode tussen 1945 en de jaren tachtig van de vorige eeuw bevatten veel gebouwen, woningen en installaties asbest of asbestdelen. Zowel binnen en buiten en op de daken werd asbest gebruikt. Asbest was zeer veelzijdig toe te passen: het is heel sterk, slijtvast, isolerend, brandwerend en vooral goedkoop. Later werd pas duidelijk dat asbest ook een zeer slechte eigenschap heeft: asbestvezels zijn schadelijk voor de gezondheid. Dat is de reden waarom asbest sinds 1993 niet meer gebruikt mag worden in of op gebouwen. Heb je in Nijmegen dus asbest in je woning, kantoor, fabriek of op het dak ontdekt? Neem dan snel contact met ons op voor het professioneel laten verwijderen van het asbest.

Asbestsanering Nijmegen

Hoe werkt asbest verwijderen?

Asbest saneren in Nijmegen doen wij op de volgende manier:

  • Wij doen een inventarisatie asbestsanering: om welke soort asbest gaat het, in welke hoeveelheden en op welke locatie? Vervolgens bekijken we welke werkwijze voor het verwijderen van het asbest de beste is, en in welke risicoklasse de sanering valt
  • Wij dienen bij je gemeente een sloopmelding in
  • We verwijderen het asbest op het afgesproken tijdstip
  • We voeren de asbesthoudende materialen veilig af
  • Je ontvangt een vrijgavecertificaat van een onafhankelijk geaccrediteerd inspectie laboratorium. Dit laboratorium kun je zelf kiezen.

Wat zijn de kosten voor asbestsanering

Wat de kosten zijn voor asbestsanering in Nijmegen, hangt af van een aantal factoren:

  • Het soort asbest
  • De hoeveelheid asbest
  • De omvang van de werkruimte

Hoe meer asbest, hoe groter de klus, hoe meer kosten. Je kunt ons overigens ook alleen inschakelen voor een asbestinventarisatie.

Asbest.verwijderen Veldhuis asbestsanering

Maak meteen een afspraak voor asbest saneren

Wil je veilig, professioneel en snel asbest laten verwijderen bij je woning of bedrijf in Nijmegen? Of wil je meer informatie over onze manier van werken bij asbest verwijderen? Maak dan een afspraak met Veldhuis Asbestsanering via telefoonnummer 06 – 13 54 36 37 of stuur een mail naar info@veldhuisasbestsanering.nl.