Veldhuis Asbestsanering: professioneel en veilig asbest verwijderen

Heb jij asbest gevonden in je woning of op het dak van je bedrijf in Nunspeet, en is er een asbestsanering nodig? Neem dan snel contact op met de specialisten van Veldhuis Asbestsanering. Als gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf helpen wij bedrijven en particulieren met veilig en professioneel asbest saneren zoals de wet- en regelgeving dat officieel voorschrijft. Ons bedrijf is geregistreerd bij Ascert, de beheerstichting voor de certificatieregelingen bij het verwijderen van asbest. Met Veldhuis Asbestsanering kies je voor een totaaloplossing voor je asbestprobleem in Nunspeet. Dat houdt in dat we een asbestinventarisatierapport voor je opstellen, de aanvraag van een sloopmelding doen het asbest verwijderen en eventueel vervangende onderdelen plaatsen, zoals je dak. Lees hieronder meer over asbest verwijderen in Nunspeet door Veldhuis Asbestsanering.

Waarom maakt asbest saneren zo belangrijk?

Asbest was een populair materiaal bij de bouw van gebouwen, woningen en installaties vanaf 1945 tot ongeveer de jaren tachtig van de vorige eeuw. Het dankte zijn populariteit aan zijn unieke eigenschappen: oersterk, slijtvast, isolerend, brandwerend én goedkoop. Tegenwoordig weten we wel beter. Dit ‘prachtige’ materiaal vormt een gevaar voor de volksgezondheid. Daarom mag asbest sinds 1993 niet meer gebruikt worden. Heb je dus asbest in Nunspeet aangetroffen in je pand of op je dak? Bel ons dan direct om het asbest te laten verwijderen.

Asbestsanering Nunspeet

Werkwijze van asbest verwijderen in Nunspeet?

Het verwijderen van asbest in Nunspeet doen we op de volgende manier:

  • Wij doen eerst een inventarisatie asbestsanering. Dat houdt in: welke soort asbest is het, in welke hoeveelheid en op welke locatie? Wat is de beste werkwijze voor asbest verwijderen en in welke risicoklasse valt de sanering?
  • We dienen een sloopmelding bij de gemeente Nunspeet in
  • Wij verwijderen het asbest op de met jou overeengekomen datum
  • We zorgen voor het veilig afvoeren van asbesthoudende materialen
  • Je ontvangt een vrijgavecertificaat van een onafhankelijk geaccrediteerd inspectie laboratorium. Dit kun je zelf kiezen

Wat zijn de kosten van asbest saneren in Nunspeet?

De kosten van asbest saneren in Nunspeet hangt af van een aantal factoren. De prijs van asbest verwijderen wordt onder andere bepaald door:

  • De soort asbest
  • De hoeveelheid asbest
  • De grootte van de werkruimte

Bij asbest saneren geldt in het algemeen: hoe meer asbest we moeten verwijderen, hoe hoger de kosten. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om ons uitsluitend in te schakelen voor een asbestinventarisatie.

Asbest.verwijderen Veldhuis asbestsanering

Meteen afspraak maken voor asbestsanering

Wil je asbest laten verwijderen bij jouw woning of bedrijf in Nunspeet? Of kunnen wij je meer vertellen over de werkwijze bij asbest verwijderen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06 – 13 54 36 37 of stuur een e-mail naar info@veldhuisasbestsanering.nl.