Veldhuis Asbestsanering: professioneel en veilig asbest verwijderen

Voor professionele asbestsanering in Oss ga je naar de specialisten van asbestbedrijf Veldhuis Asbestsanering. Heb je asbest in je woning, kantoor of fabriekspand in Oss ontdekt? Neem dan voor grondige en veilige asbestsanering contact op met Veldhuis Asbestsanering. Wij zijn het gespecialiseerde asbestbedrijf voor particulieren en bedrijven voor het veilig verwijderen van asbest, asbestbesmet materiaal en asbesthoudende producten. Asbest saneren doen we zowel binnen, buiten en op zeer moeilijk toegankelijke plaatsen, zoals kruipruimtes. Asbest verwijderen doen wij volgens de geldende wet- en regelgeving van de overheid. Daarom beschikken we ook over het Procescertificaat Asbestverwijdering. Lees verder voor meer informatie over asbestsanering in Oss door Veldhuis Asbestsanering. Als je direct meer wilt weten, neem dan meteen contact met ons op via onderstaande gegevens.

Het waarom van professioneel asbest verwijderen

In de periode tussen 1945 en de jaren tachtig van de vorige eeuw werd in veel gebouwen, woningen en installaties asbest of asbestdelen gebruikt. Zowel binnen en buiten als op daken. Het bleek een veelzijdig product: sterk, slijtvast, isolerend, brandwerend en goedkoop. Maar de asbestvezels bleken ook zeer schadelijk te zijn voor de gezondheid. Het gebruik van asbest is daarom sinds 1993 officieel verboden. Heb je in Oss dus asbest in je woning, kantoor, of fabriekspand gevonden? Schakel dan ons asbestbedrijf in voor het professioneel laten verwijderen van het asbest.

Asbestsanering Oss

Hoe werkt asbest verwijderen?

Asbest saneren in Oss doen wij als volgt:

  • We doen een inventarisatie asbestsanering: welke soort asbest is het, in welke hoeveelheid en op welke locatie? Vervolgens bekijken we de beste werkwijze voor het verwijderen van het asbest en in welke risicoklasse deze sanering valt
  • Bij je gemeente dienen we een sloopmelding in
  • We verwijderen alle asbest
  • We voeren de asbesthoudende materialen veilig af
  • Je ontvangt een vrijgavecertificaat van een onafhankelijk geaccrediteerd inspectie laboratorium. Zo’n laboratorium mag je altijd zelf uitkiezen.

Kosten voor asbestsanering in Oss

De kosten voor asbestsanering worden bepaald door onderstaande factoren:

  • De soort asbest
  • De hoeveelheid asbest
  • De omvang van de werkruimte

Hoe meer asbest in het pand aanwezig, hoe groter de klus, hoe hoger de kosten voor de asbestsanering. Alleen het laten doen van een asbestinventarisatie is bij ons overigens ook mogelijk.

Asbest.verwijderen Veldhuis asbestsanering

Afspraak maken voor asbest saneren

Wil je veilig, professioneel en snel asbest laten verwijderen bij je woning of bedrijf in Oss? Of wil je meer informatie over de werkwijze van ons asbestbedrijf? Maak dan gerust een afspraak met Veldhuis Asbestsanering via telefoonnummer 06 – 13 54 36 37 of stuur een mail naar info@veldhuisasbestsanering.nl.