Veldhuis Asbestsanering: professioneel en veilig asbest verwijderen

Heb je bij jouw woning of bedrijf in Putten asbest dat verwijderd moet worden? Bedrijven en particulieren kunnen dan Veldhuis Asbestsanering inschakelen. Wij zijn een gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf en staan garant voor veilige en professionele asbestsanering. Dat betekent dat we je asbest verwijderen zoals dat in de wet is voorgeschreven. Wij zijn geregistreerd bij Ascert, de beheerstichting voor de certificatieregelingen in dit werkveld. Veldhuis Asbestsanering levert een totaaloplossing voor jouw asbestprobleem in Putten. Dat houdt in: het opstellen van een asbestinventarisatierapport, het aanvragen van een sloopmelding bij uw gemeente, het verwijderen van het asbest en, desgewenst, het plaatsten van vervangende materialen. Onderstaand lees je meer over asbest verwijderen in Putten door Veldhuis Asbestsanering.

Waarom asbest saneren?

Vanaf 1945 tot in de jaren tachtig van de vorige eeuw werd asbest veel gebruikt in gebouwen, woningen en installaties. Dat was vooral omdat het materiaal zeer nuttige eigenschappen had. Asbest is oersterk, slijtvast, isolerend, brandwerend en bovendien goedkoop. Het werd daarom jarenlang gezien als het meest ideale product voor bouw en industrie. Jaren later weten we dat asbestvezels een groot gevaar voor de volksgezondheid vormen: het inademen van asbestvezels kan zeer schadelijk zijn. Om die reden is asbestgebruik sinds 1993 officieel verboden. Kom je in jouw woning of bedrijf in Putten dus asbest tegen? Laat het dan snel verwijderen door Veldhuis Asbestsanering.

Asbestsanering Putten

Hoe werkt asbestsanering?

Asbest verwijderen in Putten gaat op de volgende manier:

  • Wij doen een inventarisatie asbestsanering: welke soort asbest is het, hoeveel en waar? Dan bepalen we de werkwijze voor het asbest verwijderen, en in welke risicoklasse de sanering valt
  • We dienen bij de gemeente Putten een sloopmelding in
  • Wij verwijderen het asbest op de overeengekomen datum
  • We voeren de asbesthoudende materialen veilig af
  • Je ontvangt een vrijgavecertificaat van een onafhankelijk geaccrediteerd inspectie laboratorium. Dit kun je zelf kiezen.

Kosten van asbestsanering in Putten

De kosten van asbestsanering in Putten zijn afhankelijk van een aantal factoren:

  • Het type asbest
  • De hoeveelheid asbest
  • De omvang van de werkruimte

Bij asbest verwijderen geldt in het algemeen hoe meer asbest, hoe groter de klus, hoe hoger de kosten. Je kunt er ook voor kiezen om ons uitsluitend in te schakelen voor een asbestinventarisatie.

Asbest.verwijderen Veldhuis asbestsanering

Direct afspraak maken voor asbestsanering

Wil je asbest laten verwijderen bij jouw woning of bedrijf in Putten? Of kunnen wij je meer vertellen over de werkwijze bij asbest verwijderen? Neem daarvoor contact met ons op via telefoonnummer 06 – 13 54 36 37 of stuur een mail naar info@veldhuisasbestsanering.nl.