Veldhuis Asbestsanering: professioneel en veilig asbest verwijderen

Een professionele asbestsanering in Tiel kun je laten uitvoeren door de specialisten van asbestbedrijf Veldhuis Asbestsanering. Ben je in je woning, kantoor of fabriekspand in Tiel asbest tegengekomen? Ga daar dan zo voorzichtig mogelijk mee om! Het beste wat je kunt doen, is de asbest laten verwijderen. Dan ben je van het asbestprobleem verlost. Wij zijn het gespecialiseerde asbestbedrijf voor particulieren en bedrijven voor het veilig verwijderen van asbest, asbestbesmet materiaal en asbesthoudende producten. Dat doen we zowel binnen, buiten als op zeer moeilijk toegankelijke plaatsen, zoals kruipruimtes. Asbest verwijderen doen onze medewerkers volgens de geldende wet- en regelgeving van de overheid. Daarom beschikken wij ook over het Procescertificaat Asbestverwijdering. Op deze pagina vertellen we je meer over asbestsanering in Tiel door Veldhuis Asbestsanering. Je kunt voor meer informatie ook meteen contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

Het waarom van professioneel asbest verwijderen

Tussen 1945 en de jaren tachtig van de vorige eeuw werd in veel gebouwen, woningen en installaties asbest gebruikt. Dat deed men zowel binnen, als buiten. Het werd veel als dakbedekking gebruikt, omdat het veelzijdig, sterk, slijtvast, isolerend, brandwerend en goedkoop materiaal was. Maar de asbestvezels bleken zeer schadelijk te zijn voor de gezondheid. Het gebruik van asbest is daarom officieel verboden sinds 1993. Heb je in Tiel asbest in je woning, kantoor, of fabriekspand? Schakel dan snel ons asbestbedrijf in voor het professioneel laten verwijderen van asbest.

Asbestsanering Tiel

Hoe werkt asbest verwijderen?

Asbest saneren in Tiel doen we op onderstaande wijze:

  • We doen een inventarisatie asbestsanering: welke soort asbest is het, in welke hoeveelheid en op welke locatie? Vervolgens bekijken we de beste werkwijze voor het verwijderen van het asbest en in welke risicoklasse deze sanering valt
  • Bij je gemeente dienen we een sloopmelding in
  • We verwijderen alle asbest
  • We voeren de asbesthoudende materialen veilig af
  • Je ontvangt een vrijgavecertificaat van een onafhankelijk geaccrediteerd inspectie laboratorium. Zo’n laboratorium kun je overigens zelf uitkiezen.

Kosten voor asbestsanering Tiel

De kosten voor asbestsanering zijn gebaseerd op onderstaande factoren:

  • De soort asbest
  • De hoeveelheid asbest
  • De omvang van de werkruimte

Hoe meer asbest in je pand, hoe meer werk, hoe hoger dus de kosten voor asbestsanering. Je kunt ons overigens ook alleen inschakelen voor het laten doen van een asbestinventarisatie.

Asbest.verwijderen Veldhuis asbestsanering

Afspraak maken voor asbest saneren

Wil je veilig, professioneel en snel asbest verwijderen bij je woning of bedrijf in Tiel? Of wil je meer weten over de werkwijze van ons asbestbedrijf? Maak dan gerust een afspraak met Veldhuis Asbestsanering via telefoonnummer 06 – 13 54 36 37 of stuur een mail naar info@veldhuisasbestsanering.nl.