Veldhuis Asbestsanering: professioneel en veilig asbest verwijderen

Voor professionele asbestsanering in Veenendaal ga je naar de specialisten van Veldhuis Asbestsanering. Heb je asbest in je woning of pand in Veenendaal ontdekt? Neem dan voor een grondige en veilige asbestsanering contact op met Veldhuis Asbestsanering. Wij zijn het gespecialiseerde asbestbedrijf voor particulieren en bedrijven voor het veilig verwijderen van asbest, asbestbesmet materiaal en asbesthoudende producten. Asbest saneren doen we zowel binnen, buiten en op zeer moeilijk toegankelijke plaatsen, waaronder kruipruimtes. We verwijderen asbest volgens de geldende wet- en regelgeving van de overheid, en beschikken daarvoor over het Procescertificaat Asbestverwijdering. Meer over asbestsanering in Veenendaal door Veldhuis Asbestsanering lees je hieronder. Je kunt uiteraard ook direct contact met ons opnemen voor alles wat je wilt weten over asbest verwijderen.

Waarom asbest verwijderen?

In de periode tussen 1945 en de jaren tachtig van de vorige eeuw werd in veel gebouwen, woningen en installaties asbest of asbestdelen gebruikt. Zowel binnen en buiten als op daken. Het bleek een veelzijdig product: sterk, slijtvast, isolerend, brandwerend en goedkoop. Helaas bleken asbestvezels ook schadelijk te zijn voor de gezondheid. Het mag daarom sinds 1993 niet meer gebruikt worden. Heb je in Veenendaal dus asbest in je woning, kantoor, of fabriekspand? Neem dan snel contact op met ons asbestbedrijf voor het professioneel laten verwijderen van het asbest.

Asbestsanering Veenendaal

Hoe werkt asbest verwijderen?

Asbest saneren in Veenendaal gaat als volgt:

  • We doen een inventarisatie asbestsanering: welke soort asbest is het, in welke hoeveelheid en op welke locatie? Vervolgens bekijken we de beste werkwijze voor het verwijderen van het asbest en in welke risicoklasse deze sanering valt
  • Wij dienen een sloopmelding in bij je gemeente
  • We verwijderen het asbest
  • We voeren de asbesthoudende materialen veilig af
  • Je ontvangt een vrijgavecertificaat van een onafhankelijk geaccrediteerd inspectie laboratorium. Zo’n laboratorium kun je overigens altijd zelf uitkiezen.

Kosten voor asbestsanering Veenendaal

Het tarief voor asbestsanering wordt bepaald door onderstaande factoren:

  • De soort asbest
  • De hoeveelheid asbest
  • De omvang van de werkruimte

Hoe meer asbest, hoe groter de klus, hoe hoger de kosten voor asbestsanering. Alleen een asbestinventarisatie is bij ons ook mogelijk.

Asbest.verwijderen Veldhuis asbestsanering

Afspraak maken voor asbest saneren

Wil je veilig, professioneel en snel asbest laten verwijderen bij je woning of bedrijf in Veenendaal? Of wil je meer weten over de werkwijze van ons asbestbedrijf? Maak dan gerust een afspraak met Veldhuis Asbestsanering via telefoonnummer 06 – 13 54 36 37 of stuur een mail naar info@veldhuisasbestsanering.nl.