Veldhuis Asbestsanering: professioneel en veilig asbest verwijderen

Wil je in Wezep asbest laten saneren bij je woning, kantoor of fabriekspand? Voor het laten verwijderen van asbest, asbestbesmet materiaal en asbesthoudende producten kunnen bedrijven en particulieren terecht bij de professionals van Veldhuis Asbestsanering. Als asbestverwijderingsbedrijf zorgen onze medewerkers voor een veilige en professionele asbestsanering, zoals dat in wet omschreven is. Ons bedrijf is geregistreerd bij Ascert, de beheerstichting voor de certificatieregelingen in dit werkveld. Voor asbest saneren in Wezep bieden wij een totaaloplossing. Dat houdt onder andere in het opstellen van een asbestinventarisatierapport, het aanvragen van een sloopmelding bij de gemeente en het verwijderen van het asbest of de asbestdelen. Asbest saneren doen wij zowel binnen als buiten en op moeilijk toegankelijke locaties, zoals kruipruimtes. Lees hieronder meer over asbest verwijderen in Wezep door Veldhuis Asbestsanering, of neem direct contact met ons op.

Waarom is asbest laten saneren in Wezep nodig?

Tussen 1945 en de jaren tachtig van de vorige eeuw is in veel gebouwen, woningen en installaties asbest als bouwmateriaal gebruikt. Asbest heeft handige eigenschappen. Zo is het zeer sterk, slijtvast, isolerend, brandwerend én goedkoop. Wat men toen niet wist – en nu wel – is dat asbest is gevaarlijk is voor de volksgezondheid. Het materiaal mag daarom sinds 1993 niet meer gebruikt worden in gebouwen. Kom je in Wezep dus asbest tegen in je woning, kantoor of op het dak? Dan is ons advies: bel snel met Veldhuis Asbestsanering voor een snelle en professionele asbestverwijdering.

Asbestsanering Epe

Hoe werkt asbest saneren?

Asbest saneren in Wezep gaat als volgt:

  • Wij doen een inventarisatie asbestsanering: welke soort asbest is het, in welke hoeveelheden en op welke locatie? Daarna bepalen we de werkwijze voor het verwijderen van het asbest en in welke risicoklasse de sanering valt
  • We dienen bij de gemeente een sloopmelding in
  • Wij verwijderen het asbest op de overeengekomen dag en tijd
  • We voeren de asbesthoudende materialen veilig af
  • Tot slot krijg je een vrijgavecertificaat van een onafhankelijk geaccrediteerd inspectie laboratorium. Dit kun je zelf kiezen.

Kosten van asbestsanering in Wezep

De kosten voor asbestsanering in Wezep hangen af van onderstaande factoren:

  • Het type asbest
  • De hoeveelheid asbest
  • De omvang van de werkruimte

Bij professioneel saneren van asbest geldt altijd: hoe meer asbest, hoe groter de klus, hoe hoger de kosten. Je kunt ons overigens ook alleen inschakelen voor een asbestinventarisatie.

Asbest.verwijderen Veldhuis asbestsanering

Direct afspraak maken voor asbestsanering

Wil je veilig, professioneel en snel asbest laten verwijderen bij je huis of bedrijf in Wezep? Of wil je meer weten over onze werkwijze bij asbest verwijderen? Neem dan contact op met Veldhuis Asbestsanering via telefoonnummer 06 – 13 54 36 37 of stuur een mail naar info@veldhuisasbestsanering.nl.