Veldhuis Asbestsanering: professioneel en veilig asbest verwijderen

Is er asbestsanering in Winterswijk nodig bij je huis of bedrijfspand? Bedrijven en particulieren kunnen voor het professioneel laten verwijderen van asbest, asbestbesmet materiaal en asbesthoudende producten direct contact opnemen met Veldhuis Asbestsanering. Als asbestverwijderingsbedrijf verzorgen wij een veilige en professionele asbestsanering op de manier zoals de wet dat voorschrijft. Wij zijn geregistreerd bij Ascert, de beheerstichting voor de certificatieregelingen in dit werkveld. Bij ons kun je terecht voor een totaaloplossing in asbestsanering in Winterswijk. Dat betekent het opstellen van een asbestinventarisatierapport, het aanvragen van een sloopmelding bij je gemeente en het verwijderen van het asbest of de asbestdelen. Wij verwijderen asbest zowel binnen als buiten en in moeilijk toegankelijke plekken, zoals kruipruimtes. Ook kunnen we vervangende materialen voor je aanbrengen. Onderstaand lees je meer over asbest verwijderen in Winterswijk door Veldhuis Asbestsanering.

Waarom asbest laten saneren in Winterswijk?

Veel gebouwen, woningen en installaties tussen de periode 1945 en de jaren tachtig van de vorige eeuw bevatten asbest. Reden: asbest is zeer sterk, slijtvast, isolerend, brandwerend én goedkoop. Het lijkt dus het ideale bouwmateriaal. Helaas! Asbest is gevaarlijk voor de volksgezondheid en mag om die reden sinds 1993 niet meer toegepast worden. Sterker nog: als je asbest in Winterswijk aantreft in je huis, kantoor of op het dak, is het raadzaam om de specialisten van Veldhuis Asbestsanering in te schakelen.

Asbestsanering Winterswijk

Hoe werkt asbest saneren?

Asbest saneren in Winterswijk gaat op de volgende manier:

  • Wij doen een inventarisatie asbestsanering: welke soort asbest is het, in welke hoeveelheden en op welke locatie? Daarna bepalen we de werkwijze voor het verwijderen van het asbest en in welke risicoklasse de sanering valt
  • We dienen bij de gemeente Winterswijk een sloopmelding in
  • Wij verwijderen de asbest op de overeengekomen dag en tijd
  • We voeren de asbesthoudende materialen veilig af
  • Ten slotte ontvang je een vrijgavecertificaat van een onafhankelijk geaccrediteerd inspectie laboratorium naar keuze

Kosten van asbestsanering in Winterswijk

Onderstaande factoren bepalen de kosten van asbestsanering in Winterswijk:

  • Het type asbest
  • De hoeveelheid asbest
  • De omvang van de werkruimte

Voor professioneel saneren van asbest geldt: hoe meer asbest, hoe groter de klus, hoe hoger de kosten. Je kunt ons overigens ook alleen inschakelen voor een asbestinventarisatie.

Asbest.verwijderen Veldhuis asbestsanering

Direct afspraak maken voor asbestsanering

Wil je zo snel mogelijk asbest laten verwijderen bij je woning, kantoor of bedrijfspand in Winterswijk? Of ontvang je graag meer info over de door ons gehanteerde werkwijze bij asbest verwijderen? Neem dan contact op met Veldhuis Asbestsanering via telefoonnummer 06 – 13 54 36 37 of stuur een mail naar info@veldhuisasbestsanering.nl.