Veldhuis Asbestsanering: professioneel en veilig asbest verwijderen

Heb jij asbest aangetroffen in je woning of bedrijf in Zwolle, en is er dringend asbestsanering nodig? Neem dan snel contact op met Veldhuis Asbestsanering. Als gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf helpen wij bedrijven en particulieren met veilige en professionele asbestsanering. Zo weet je zeker dat het asbest verwijderd wordt zoals de wet- en regelgeving dat officieel voorschrijft. Wij zijn geregistreerd bij Ascert, de beheerstichting voor de certificatieregelingen bij het verwijderen van asbest. Als je ons inschakelt, kies je voor een totaaloplossing voor je asbestprobleem in Zwolle. Dat houdt in: van het opstellen van een asbestinventarisatierapport en de aanvraag van een sloopmelding tot aan het verwijderen van het asbest en het eventueel plaatsen van vervangende materialen, zoals een dak. Lees hieronder meer over asbest verwijderen in Zwolle door Veldhuis Asbestsanering.

Waarom is asbestsanering belangrijk?

Het gebruik van asbest was gemeengoed bij de bouw van gebouwen, woningen en installaties vanaf 1945 tot ongeveer de jaren tachtig van de vorige eeuw. Het materiaal was razend populair omdat het super sterk, slijtvast, isolerend, brandwerend én goedkoop was. Vandaag de dag weten we wel beter. Asbestvezels zijn zeer gevaarlijk voor de volksgezondheid. Het gebruik van asbest is daarom sinds 1993 officieel verboden. Heb jij dus asbest in Zwolle gevonden in je pand of op je dak? Bel ons dan direct om het asbest te laten verwijderen door Veldhuis Asbestsanering.

Asbestsanering Zwolle

Werkwijze van asbest verwijderen in Zwolle?

Asbest verwijderen in Zwolle gaat als volgt:

  • Wij doen een inventarisatie asbestsanering. Dat houdt in: welke soort asbest is het, in welke hoeveelheid en op welke locatie? Wat is de beste werkwijze voor asbest verwijderen en in welke risicoklasse valt de sanering?
  • We dienen een sloopmelding bij de gemeente Zwolle in
  • Wij verwijderen het asbest op de overeengekomen datum
  • We zorgen voor een veilige afvoer van de asbesthoudende materialen
  • Je ontvangt een vrijgavecertificaat van een onafhankelijk geaccrediteerd inspectie laboratorium. Dit kun je zelf kiezen

Wat kost een asbestsanering in Zwolle

De kosten van asbestsanering in Zwolle wordt bepaald door een aantal factoren. De prijs van asbest verwijderen hangt af van:

  • Het type asbest
  • De hoeveelheid asbest
  • De omvang van de werkruimte

Bij asbest verwijderen geldt in het algemeen dat hoe meer asbest we moeten verwijderen, hoe hoger de kosten. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om ons uitsluitend een asbestinventarisatie te laten doen.

Asbest.verwijderen Veldhuis asbestsanering

Meteen een afspraak maken voor asbestsanering

Wil je asbest laten verwijderen bij je woning of bedrijf in Zwolle? Of kunnen wij je meer vertellen over de werkwijze bij asbest verwijderen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06 – 13 54 36 37 of stuur een e-mail naar info@veldhuisasbestsanering.nl.