Hoe Veldhuis Asbestsanering zorgt voor veilige asbestverwijdering

Hoe Veldhuis Asbestsanering zorgt voor veilige asbestverwijdering

Veilige en professionele asbestverwijdering

Tot de jaren ’80 werd er voor de bouw van huizen veel gebruikgemaakt van asbest. Toen we erachter kwamen dat je door het inademen van losse asbestvezels longkanker, longvlieskanker of buikvlieskanker kunt krijgen, mag dit niet meer. In oude huizen kan zich echter nog steeds asbest bevinden. Heb jij asbest in jouw woning? Dan is het belangrijk dat je de asbest laat verwijderen. Doe dit nooit zelf, maar laat hier een professional voor komen. Veldhuis Asbestsanering vertelt je graag hoe wij zorgen voor een veilige asbestverwijdering.

Hoe werkt veilige asbestverwijdering?

Voor asbestverwijdering in Nijmegen bieden wij een totaaloplossing. Dat betekent dat wij niet alleen het asbest en de asbestdelen professioneel en veilig voor je verwijderen, maar dat we ook een asbestinventarisatierapport opstellen en een sloopmelding bij de gemeente aanvragen. Onze werkwijze is als volgt:

  • We starten met een inventarisatie asbestsanering: om welk soort asbest gaat het, in welke hoeveelheden en op welke locatie? Vervolgens bekijken we welke werkwijze we het beste kunnen toepassen om het asbest te verwijderen en in welke risicoklasse de sanering valt.
  • Er wordt een sloopmelding ingediend bij de gemeente.
  • Op het afgesproken tijdstip verwijderen we veilig en professioneel het asbest uit jouw woning.
  • We voeren de asbesthoudende materialen veilig af.
  • Na afloop ontvang je een vrijgave certificaat van een onafhankelijk geaccrediteerd inspectie laboratorium die je zelf kunt kiezen.

Geregistreerd bij Ascert

Wij verzorgen bij zowel particulieren als bedrijven professionele en veilige asbestverwijdering in Nijmegen. Dit doen wij binnenshuis en buitenshuis en ook op lastig toegankelijke plekken, zoals kruipruimtes. Onze gespecialiseerde medewerkers werken altijd professioneel en veilig, zoals dat wettelijk verplicht is voor asbestverwijdering. Wij zijn dan ook geregistreerd bij Ascert, de beheerstichting voor de certificatieregelingen in dit werkveld.

Waarom Veldhuis Asbestsanering voor asbestverwijdering?

Omdat asbest gevaarlijk is en schadelijk voor de gezondheid kan zijn, is het belangrijk dat je de asbestverwijdering aan ons overlaat. Wij weten wat we moeten doen om het asbest verantwoord uit jouw woning te verwijderen. We werken altijd veilig, bieden je een heldere en transparante communicatie en maken duidelijke afspraken. Dus is er bij jouw woning of bedrijfspand asbestverwijdering nodig? Neem dan spoedig contact op met de specialisten van Veldhuis Asbestsanering.

Meer informatie over onze manier van asbestverwijdering?

Wil je meer weten over onze manier van werken bij veilige asbestverwijdering in Nijmegen? Of heb je andere vragen voor ons? Bel naar 06 – 13543637, stuur ons een e-mail via info@veldhuisasbestsanering.nl of laat een bericht achter via het contactformulier.